![]() |
DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR...
Selamun Aleykum arkadaşlar.
Bir yerde gördüm ve bende İnşaallah burda sizlerle uygulamaya karar verdim :) DUA KARDEŞLİĞİ Sizi hiçbir duasında unutmayan, Yaradana her el açtığında sizin isminizi de samimi olarak anan bir Dua Kardeşiniz olsun istemez misiniz ??? Akpartiforum sitemizden kendimize "Dua Kardeşi" edinelim.Katılmak isteyen herkes buraya mesaj atsın ve atılan mesajlar sonucunda bir Dua Kardeşliği listesi oluşturalım. Liste tamamlandıktan sonra ben o isimleri ikişer ikişer eşleştiricem İnşaallah.( kura çekerek ) ve herkes kime dua edeceğini bilecek . Her iki isim birbirini her duasında hatırlayan "Dua Kardeşi" olsun ;) Ben varım ya siz ;) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım tabiki ....
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende Varım.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
BENİ UNUTMAYIN SAKIN....
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
aa cok sevimli..
beni de yazin listeye ::) |
DUA KARDEŞLİĞİ
bu aciz kuluda kabul edersiniz inş :'( .bende varım..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun İnşaallah listemiz biraz daha kalabalık olsun sonra eşleştirmeyi yaparız ;) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) [Deylemi] |
DUA KARDEŞLİĞİ
Yaaa çok güzel bir düşünce bu...bende varım..
ben bununla ilgili bişey yazmak iistıorum sizlere: Resulullah(s.a.v.)birgün ashabına şmyle buyurdu;Allah'a günahsız bir dille dua edin.Ashap dediki''Ya Resulullah,günahsiz bir dili nerden bulalım.Dilimizden mutlaka günah çıkıyor''Resulullah(s.a.v)izah ettiler:''sizin ddiliniz kendiniz hakkında günahlıdır ama din kardeşinizin hakkında günahlı deildir.binaeley siz kardeşinize dua edin onlarda size dua etsinler.Böylece günahsız günahsız bir dille dua etmiş olursunuz duanızda makbul olunur... Allah Razı Olsun ablacım böyle güsel birşeyi başlattığın için... |
DUA KARDEŞLİĞİ
benide ekleyin.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
sevdam canım Allah (c.c) hepimizden razı olsun . Bu güzel hadis paylaşımın içinde saol canım ;)
inşaallah bencede güzel olucak . herkes duasında kardeşini unutmayacak inşaallah . katılımı sağlayalım inşaallah ;) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) [Deylemi] |
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varımm :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım inşş
ayrıca şunu söylemek istiyorum bu mükemmel bir fikir Allah senden razı olsun Ravza_Rüveyda...(+1) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah (c.c) razı olsun . Daha katılım çok az İnşallah biraz daha bekleyelim ;) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
ben de varım. çok güzel orjinal bir fikir..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım
|
DUA KARDEŞLİĞİ
bende varım.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua listemiz oluşmaya başladı .. Arkadaşlar Eşleşmeyi tamamen kura ile yaptım .
Yaradana her el açtığında sizin isminizi de samimi olarak anacak olan Dua kardeşleriniz işte burda ;) Herkes diğer Arkadaşınıda İnşaallah Allah (c.c) her dua ettiğinde unutmayacak . Sidre canım kardeşim sen şimdilik tek kaldın ama bundan sonra listeye isim geldikçe ekleme yapıcaz. Akp4ever -Feyza Aksa-34 - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan - Feride Ravza_Ruveyda - Onlybullet34 Polat - Zeynep Akçin Sevdam - serkan Yücel Sidre - ?? Değerli Kardeşlerim sitede konuştukça diğer kardeşlerimizi uyaralım katılmak isteyen olursa buraya ismini yazsın ... Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir. |
DUA KARDEŞLİĞİ
ben kaçırmışım ??? tüh bende olmak istiyoırum
|
DUA KARDEŞLİĞİ
LİSTENİN SON HALİ ;)
Akp4ever -Feyza Aksa-34 - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan - Feride Ravza_Ruveyda - Onlybullet34 Polat - Zeynep Akçin Sevdam - serkan Yücel Sidre - Suskunprenses Değerli Kardeşlerim sitede konuştukça diğer kardeşlerimizi uyaralım katılmak isteyen olursa buraya ismini yazsın ... Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir. Onlybullet34 Duamda olucaksın Kardeşim . |
DUA KARDEŞLİĞİ
Akp4ever -Feyza
dualarımdasın kardeşim dua larında olmaktır ümidim |
DUA KARDEŞLİĞİ
Polat - Zeynep Akçin
dua kardeşliğimiz hayırlı olsun inş.... |
DUA KARDEŞLİĞİ
bende katılmk ıstyommmm
|
DUA KARDEŞLİĞİ
(Rumuz : sevdam) ARİFE ismim serkan kardeşim dualarda buluşmak ümidiyle inş.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende Varımm... ;) :D
Arif ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ LİSTENİN SON HALİ
Akp4ever - Feyza Aksa-34 - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan - Feride Ravza_Ruveyda (şeyma ) - Onlybullet34(Samet) Polat - Zeynep Akçin Sevdam ( Arife ) - serkan Yücel Sidre - Suskunprenses Aslı - Ağa( Arif ) Arkadaşlar Dua ederken rumuzla değil gerçek ismimizle dua etmeliyiz Herkes rica etsem ismini yazabilir mi ? ( Çünkü ismen dua edicez İnşaallah ) RUMUZ Ravza_Ruveyda = Şeyma Değerli Kardeşlerim sitede konuştukça diğer kardeşlerimizi uyaralım katılmak isteyen olursa buraya ismini yazsın ... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Arkadaşlar kimseden buraya tekrar dönüş olmadı . Dualanızda yer veriyorsunuz değil mi kardeşlerinize.
Arkadaşlar Dua ederken rumuzla değil gerçek ismimizle dua etmeliyiz Herkes rica etsem ismini yazabilir mi ? ( Çünkü ismen dua edicez İnşaallah ) İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ LİSTENİN SON HALİ Akp4ever - Feyza Aksa-34 - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan - Feride Ravza_Ruveyda(şeyma ) - Onlybullet34(Samet) Polat - Zeynep Akçin Sevdam(Arife) - serkan Yücel Sidre(Zeynep) - Suskunprenses Aslı - Ağa( Arif) |
DUA KARDEŞLİĞİ
canım bende bu konuyu gundeme getırecektım nıckle olmuyor tuaf hıssettım kendımı dua ederken
suskuncum ben zeynep ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
benim nıck aynı zamanda ismim serkan yücel (hatırlatma babında ;))
|
DUA KARDEŞLİĞİ
mehmet
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Arkadaşlar kimseden buraya tekrar dönüş olmadı . Dualanızda yer veriyorsunuz değil mi kardeşlerinize.
Arkadaşlar Dua ederken rumuzla değil gerçek ismimizle dua etmeliyiz Herkes rica etsem ismini yazabilir mi ? ( Çünkü ismen dua edicez İnşaallah )İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ LİSTENİN SON HALİ Akp4ever - Feyza Aksa-34(Mehmet) - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan - Feride Ravza_Ruveyda(şeyma ) - Onlybullet34(Samet) Polat - Zeynep Akçin Sevdam(Arife) - serkan Yücel(Serkan Yücel) Sidre(Zeynep) - Suskunprenses Aslı - Ağa( Arif ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
KARDEŞCİK LİSTENDE BANADA YER VARMI?UĞUR ERCAN
|
DUA KARDEŞLİĞİ
dua kardeşimiz hıfz-ı lisan ismini öğrenebilir miyim
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Derda Gülsün :) dualarda buluşalım inş.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Arkadaşlar Dua ederken rumuzla değil gerçek ismimizle dua etmeliyiz
Herkes rica etsem ismini yazabilir mi ? ( Çünkü ismen dua edicez İnşaallah ) Sahill 35 kardeşim listeye Eklendin bundan sonra yazan arkadaşım ile seni eşleştireceğiz İnşaallah ama gerçek isminide yazarsan sevinirim kardeşim. İŞTE DUA KARDEŞLERİNİZ LİSTENİN SON HALİ Akp4ever - Feyza Aksa-34(Mehmet) - BirBaşka Kardelen007 - Toprak 44 Hıfz-ı Lisan(Derda Gülsün)- Feride Ravza_Ruveyda(şeyma ) - Onlybullet34(Samet) Polat - Zeynep Akçin Sevdam(Arife)- serkan Yücel(Serkan Yücel) Sidre(Zeynep) - Suskunprenses Aslı - Ağa( Arif ) Sahıll35 - ??? |
DUA KARDEŞLİĞİ
Arkadaşlar Selamun Aleykum .
Dua kardeşliğimiz oluşturduk Acaba herkes dualarında kardeşlerini hatırlıyor mu ? Rumuz yazan arkadaşlarımızdan gerçek isimi yazmayan var hala !!! :( ( dua ederken nasıl isme dua edicez lütfen isim yazalım olur mu ) SAHİL kardeşim henüz dua kardeşliğine katılan birileri olmadı sana eşleştirme yapmak için. ama kardeşim inşaallah gerçek ismini yaz duamda olacaksın ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende katılmak istiyorum (ahmed)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ahmed kardeşim senide inşaallah sahil kardeşim ile yazalım . Ama inş sahil35 bize gerçek ismini yazsın ;) ( çünkü rumuzu yazıyor burda ) |
All times are GMT +3. The time now is 01:52. |