![]() |
Ailenizden kac oy verildi ?
arkadaşlar ailenizden kac oy geldi benim ailemden 5 oy verildi akp tabiki ya sizler arkadaşlar kac oy geldi
|
Bizdende 3 oy aydınlığa :)
|
bizden bi 3 oy kesin var da babamı tam kestiremiyorum.:) artık Allah bilir.. inşeAllah o da akparti demiştir diye ümit ediyorum..: )
|
bizim ev 2
teyzemleri katarsak 8 memleketi katarsak50 Türkiyeyi katarsak 25.000.000 :) Allahın izniyle insallah |
3 tane oy aydınlığa gitti bizim evden de :) Sanırım muhtar adayına kadar tüm oylarımız birbirimizin aynısı :D
|
hey allahım ya ben aile dedim
Alıntı:
hey allahım ya ben aile dedim arkadaşımız akraba cevre herkesi kattı olsun teşekkür ederim bir espiri olmuş oldu:merhaba: |
:P katalım abicim tek devlet tek millet tek vatan tek bayrak tek"aile" :P :)
|
6 oy ben babam annem abilerim ve abimin eşi
|
Bizden 0...
|
16 oldu şuan oy akpforum da diğer arkadaşlar öksüz kalmayın yorumlarınızı ekleyin ailenizden kac oy verildi ?
|
2 oy akpartiye 1 oy dspye bir oyda bbpye gitti.
|
8 kişiyiz kardeşim yaşıt değil hepimiz AKP verdik tabi ki...;)
|
4 tane gıcır gıcır oy daha geldi :D
|
Alıntı:
|
ninemi kandıramadık oy kullanmaya gitmedi ya off..
|
Alıntı:
|
ailede 4
amca teyse katarsak 19 tane |
bizim köyde gecen secimde coğunluk akp di mhp 4 oy cıktı bide beklenmedik anda yuh denilkcek kadar ama olsun abimizin annesi teyzemiz akp yerine malasef tkp cıktı herkes gülmekten kendini tutamadı abimizda anam ne yaptı koskaca ampulu göremedinmi oğlum yaş 75 ne yapım oluyormuş böle hatalarda hala hafızalamızdan eksilmedi o gecenki secim köydeki
|
bizden 4 oy toplam..
|
bizim aileden 6 tane tabiki akp!! amcalarıda sayarsak 15 oy geldii akpye...:)
|
Baba->Saadet
Ben->Ak Parti Anne->Ak Parti Abla1->Kullanamadı Abla2->Ak Parti Abla3->Ak Parti Abi->Ak Parti Anane->Dsp Dayı1->Mhp Dayı2->Mhp Teyze->BBP Hala->Ak Parti Kuzen1->Ak Parti Kuzen2->Ak Parti Kuzen3->Dsp Toplam 8 oy geldi bizden |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizde babnızın yolundan gidin:merhaba: |
Alıntı:
Bizden 4 oy var. |
6 Oy.
Aileyle abimin eşi. Babannemi de katarsak 7 . SP'li babam da dahil %100 AK Parti'ye kullandık... Aydınlık, ışıl ışıl bizim ev.. (: |
Alıntı:
|
ailemde 4 kişi verdik. amcamlar da 4 kişi oy verdi apartamana 2 daire mhpye 1 daire chpye kalan 13 daire akpye oy verdi....
hayrlısı |
Evdekiler 6 kişi Dedem Babam Annem 2 Ablam & Ben..Abim de izmir de burada olsaydı oda Ak partiye kullanıcaktı :(
Ev dışından ama Aileden yine kesin olanlar Halam Eniştem Dayım Anneannem Dedem Yengem... Birde ufak kuzenm var 3 yaşında başbakanın resmini gördüğün de öpüyor durmadan öyle alıştırdım ki çok seviyor başbakan konuştuğun da susup dinliyor...15 yıl sonra Ak partili birisi daha çıkacak inşAllah... |
3tane :)
|
Azmış ya ileride artma umudu varmı AkP li arkadaşım
|
Bana dediniz sanırsam:)
Çekirdek aileyiz. Gelecek seçimlere de inşallah kardeşimde kullanacak.. |
6 oy kullanıldı:)
|
Alıntı:
1 oy daha inşAllah...Değil mi kesindir inşAllah.. |
Alıntı:
|
Allah iyiliğinizi versin yahu :)
:yehoo: :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vay beee ne kadar guzel farkınızı koymuşsunuz ortaya Ak61 arkadaşım..Bizlerde fark yok herkes Ak...
|
Ailenizden kac oy verildi ? devam ediyor ak hemşerilerim
|
-5- :karizmatik:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:28. |