![]() |
Antalya Şokta!
ELEKTRİK BEDAVA OLMAYACAK
Seçimlerden önce Antalya'da elektriği bedava yapacağını iddia eden Chp'li başkan Mustafa Akaydın, seçimi kazandıktan sonra ağız değiştirdi. Menderes Türel'in borçlarını sebep gösterek projelerini uzun vadede uygulayabileceğini ifade eden çiçeği burnunda başkan, su için de "zam yapacağız" diyerek şaşkınlık yarattı. İşte İlk İcraat: SUYA ZAM! Chp'li başkan zammın gerekçesini ise şu şekilde açıkladı; "Belediyenin ASAT'a 300 milyon borcu var. Menderes Türel bugüna kadar hep en ucuz suyu veren biziz dedi. ASAT'a 300 milyon borcun varsa suyu en ucuz biz veriyoruz diyemezsin. Bu tabloyla suya zam yapmak zorundayız. Başka çözümü yok bunun. Menderes Türel'de gelse o da suya zam yapardı." "SUYA ZAM YAPMAYACAĞIM DEMEDİM" Seçim sürecinde suya zam yapacağını söylemeyen başkan Akaydın; "Bunu seçimlerden önce söyleseydim başkan suya zam yapacakmış derlerdi. Ama suya zam yapmayacağım da demedim" dedi. KÖPRÜLÜ KAVŞAK VE STADYUM PROJELERİ İPTAL Ak Parti döneminde 9 köprülü kavşak yapıldığı, bunun devam edip etmeyeceği sorusuna ise başkan şu şekilde cevap verdi; "Yeni köprülü kavşak yapmayacağım. Bir sürü masraf edilmiş. Tramvayda öyle. Zararı büyük ama var olanları da kaldıramayız. Stadyum ise belirlenen yere yapılmayacak. Antalyanın yeni bir stadyuma ihtiyacı olduğu doğru. Ama bu daha sonra farklı bir yere inşaa edilecek. Fakat öncelikli hedefimiz, Menderes Türel'in borçlarını ödeyebilmek. Bunu da görev süremiz içinde başarabilir miyim bilmiyorum" AK PARTİNİN ANTALYA'YA YAPTIĞI OLUMLU ŞEY Başkan Akaydın'a "Ak Parti, Antalya'da olumlu hiçbir şey yapmadı mı?" sorusuna ise şu ilginç cevabı verdi; "Yaptı tabi. Yapmaz olurlar mı hiç? Adliye binasının önüne 3 tane zeytin ağacı diktiler. Ayrıca Kaleiçi kentsel dönüşüm projesi de başarılıydı." dedi. Sabah Akdeniz |
ohhh olsun hiç üzülmedim ne yalan söyleyeyim:V
|
Alıntı:
adama bak dememeyi bir başarı adımı olrak görmüş artık dönüş yok geçmiş olsun antallyalılara:=) |
Böyle bir lüks olurmuya elektrik bedava olucakmış, peh kargalar güler buna
|
dakka bir gol bir ders olsun size Antalya'lılar..Chp lilerden beklenen klasik yalanlar...
|
Ben forumda daha önce yazmıştım. Ak Partiden önce Antalyada su inanılmaz pahalıydı. 5 sene önce bize gelen su faturası 80-100 arası değişiyordu. Menderes Türel gelir gelmez suyu ucuzlattı. Şimdi 15-20 arası bir faturamız var.
Antalyalı vefasız olunca, onca yapılan yatırımı görmeyip, yıllarca Antalyayı sömüren Chp'ye dönüş yapınca başımıza gelecek her şey bu halka müstahak. Haberde en çok canımı yakan şey ise; "Suya zam yapacağımı seçimden önce söyleseydim başkan suya zam yapacakmış derlerdi. Ama suya zam yapmayacağım da demedim" şeklindeki açıklaması. Resmen Antalyalıyı (çok afedersiniz) enayi yerine koymuş. Olan, Antalya'da yaşayan bizlere oldu. 5 sene de geçmez ki |
Alıntı:
http://www.mustafaakaydin.com/loader...Image07001.swf |
Üzülmedim...
|
Alıntı:
sultangazi yanarken onlarda yansın..:ayutandım: |
Ya bu adamların hepsi mi böyle Allah aşkına? Hadi öyleler diyelim, bu halk niye böyle? Üzülmedim demek istiyorum ama Antalya'lı kardeşlerime üzülüyorum ben, doğrunun peşinden koşanlara... Diğerlerine az bile...
|
Bir belediye elektiği nasıl bedava yapabilir ki? hadi su belediyeler aracılğıyla veriliyor onu yapabilir belki ama elektirkle belediyenin ne alakası var?
Bu vaade inananlar olmuşsa yandılar:) |
İmzanızı düzeltebilir misiniz? Sayfa kayıyor da...
|
Alıntı:
antalyayı alamadık heryeri aldık çatlayan,kuduran sizlersiniz 2 parti oldunuz(chp-mhp) yaptığınız başarı anca bu kadar olur alın tepe tepe kullanın |
Alıntı:
|
Alıntı:
nedense hep 2. oluyorsunuz senelerdeir şu yaşımdayım sizleri hiç iktidarda görmedik neden dir acaba ? bundan sonrada biraz zor görürsünüz..Antalya ya daha mazbata alır alımaz verdiğiniz vaadler yerine getirlimiyıor chp zihniyetinden bu beklenir..Bu arada hiçte bozulmadık 5 sene sonra göreceğiz bakalım kim sallanacak.. |
Alıntı:
|
Allah akıl fikir versin ya... 2. olup da bunlar kadar sevinen başka bir insan topluluğu bilmiyorum ben :) Salih Memecan ne güzel çizmişti bunları... :)
|
neye cvp vericekmişim iktidar olmayıp ikinciliğe sevinen tek parti sizsiniz sen bana cvp ver bakalım neden hiççççç iktidar olmadınızz her zaman 2. parti biraz çalışında sizde 1. olun,ona buna iftira atacağınıza önünüze bakın Allah baykalı partinizden eksik etmesin çünki çok işimize yarıyor çokkkk :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaten o kelımeden baska bişi yok soleyeceğiniz doğru demiş ananızıda alın gidin..:D alla alla
|
Alıntı:
2 parti yazdım sandım 3 mü yazmışım değiştireyim chp-mhp |
Alıntı:
|
Alıntı:
kimi kopya etmişim çok komiksin tabi cvp yazacak laf kalmayınca böyle iftira atarsınız işiniz bu !!! |
Alıntı:
|
Ağız tadıyla küfredemez olduk
DENİZ BAYKAL !!! |
Alıntı:
Sayın Baykal demişti ki 22 temmuzdan sonra "Ak Parti %47 oy aldı, demekki %53 Ak Parti'yi istemiyor hala" . Ben de o zaman Baykal'a demek istemiştim ki "Sen de %20 oy alıyorsun, bu ülkenin %80'i seni istemiyor. Şimdi de aynı durum. Biz %40 aldıysak madem diyelim ki bu halkın %60'ı bizi istemiyor. Yalnız CHP %23 oy aldıysa bu halkın %77'si Ak Parti'ye değil, CHP'ye "Ananı da al git" demiş oluyor bence. Haksız mıyım? :) |
Alıntı:
arkadasım madem bu kadar sınır oluyorusn ak partılılere..ne dıye uye oldun foruma..kusura bakmada bn sende ak partıye karsı bı sempatık meilin olduğunu dusunmeye baslıycam..yanıı sevmeye basladın ama gel ne olursan ol yınede gel.. ;ı:;ı:;ı: :D:D |
Alıntı:
Bugün SP iktidarda olsaydı acaba bu düşünceniz aynımı olurdu buna anca kargalar inanır:D |
Alıntı:
Şişşşşttttt.... Uyanıklık yapma. Akpliarkadaşlarla tartışacaksan tartış. SPlilere şirin görünerek kendine yandaş arıyorsan başka kapıya. Bizden chpye destek çıkmaz. başörtüsü konusunda anayasa mahkemesi kapısında nasıl zaar gibi beklediğinizi unutmadık. 28 şubat döneminde nasıl zorbalıklar yaptığınızı unutmadık. Sizi takiyyeciler sizi... Sizi atatürk istismarcıları sizi... Sizi zehirli altı okcular sizi!!! |
Alıntı:
bizi birbirimize düşermek için basit oyunlar bunlar. Biz saadetciler akpyi eleştiririz, bağırırız, çağırırız ama bu annenin yavrusuna bağırması, eleştirmesi gibidir. Başka mahalleden gelen çakallar yavrusuna bi şey yapmaya kalkarsa o anne ne yapar? |
Alıntı:
katılıyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin de bizimde aramızda çocuk ruhlu insanlar olabilir, yaramazlıklar yapanlar olabilir. İşte onları görünce ya bu saadetcilerin hepsi böyle, ya da yabu akplilerin hepsi böyle demezsek, bunlar ferdi şeylerdir, tüm partiyi bağlamaz desek eminim ki daha iyi olur. Atatürkü istismar eden yobazlara karşı da böyle olmak lazım aslında. |
Alıntı:
Son seçimler de gösterdi ki, bunlardan kurtulmanın tek yolu birliktir... ;1 |
Hayırlı uğurlu olsun Antalya'ya!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya size vurulan ne kardeş?.. Yıllardır muhalefet yıllardır muhalif... Allah sabır versin size canlarım benim.. Yazık ya acıyorum bazen halinize. Dağılma sürecine girdik diyelim biz. Dİyelim 2-3. parti olduk. Peki siz nesinz bu durumda?.. TEK PARTİ iktidarı değiliz biz dikkat edin TEK BAŞINA iktidar bir partiyiz. Ennn kötüsü de milletimiz daha iyisini bulur getirir başımıza. En kötüsü bu olur partimiz açısından. Ama biz TÜRKİYE perspektifinden baktığımız için 'kayıp' yok bize. Kaybeden de 'yanlışsa' millet olur. KONUDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ. -- İmzanızın boyutunu da küçültün. Yasak o boyda bir imza! Şu imzanız için çok ideal mesela; http://img22.imageshack.us/img22/861...rikatrdaha.jpg |
Alıntı:
|
suya zam ...
-5 senedir ucuza kullanıyorsunuz zaten... köprülü kavşak yok. -ne gerek var ben oraya harcnacak parayla büyük yolsuzluklar yapacağım zamanı gelince ... stad inşaatı şuanki yere değil başka bir yere . -yeni bir ihale ve yolsuzluk ... anlaşılan AKAYDIN kısa yoldan ceplerini doldurmanın peşine düşmüş bile tün Antalya halkına hayırlı uğurlu olsun. |
All times are GMT +3. The time now is 13:20. |