![]() |
Selamun Aleykum
Selamu Aleykum AK Türkiye'nın AK Gençligi .
Yüce Rabbim Tüm Günlerinizi HayırLara Vesile EyLeSin İnşAllah .. Ak Parti Ankara / Elmadağ iLçeSi / Hasanoglan BeldeSi Belde Baskanlıgından ... Allah Sükür Ankaramızda 15 yıldır 3 dönemdir CHP zihniyetinde olan belediyemizi bu secımde GAZİ ŞAHİN baskanımızla Resmen Fet EtmiŞ oLduq onuda PayLaşayım iStedim :) ANKARA OVASI AK ELLERİN AK GENÇLERİN YUVASIII |
Ve aleyna ve aleyküm selam kardeşim...
Hoş geldin... inşALLAH daimi olursun... hayırlı forumlar dilerim... :) Bende Etimesgut'ta oturuyorum bu arada... :karizmatik: |
Ve Aleyküm Selam,
Hoşgelmişsiniz...(: Ankara'mdan hemde...(: Bende Ankara'da olduğum zamanlar Keçiören'de oturuyorum...:hihi2: Herkes diyo sanırım bende diyim dedim :w: |
Alıntı:
Herkes heee... :kızdım: Seni kiniyrum... :V ;D :hihi2: |
EyvAllah Allah razı Olsun Tşk Ederim :D
BENDE HASANOGLANDAYIM AMA SUAN BİLECİKTEYIM :) ARKADASLARDA KALIYORUM İYADEY-İ ZİYARET İNŞ. YARINDA BİLECİK AK PARTİ İL BASKANLIGININ Bİ CAYINI İÇMEYE GİTCEM SELAMLARINIZI İLETİRİM :) |
Ve aleykümselam
http://www.kastamonukebabistan.com/F...osgeldiniz.gif |
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz.Daim olmanız dileği ile.
|
Ve aleyküm selam...
Hoşgeldiniz..Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşAllah.. |
Aleykümselam hoş geldiniz.
Daim olursunuz umarım. Ancak forum içinde yorumlarımızda Türkçe harf kullanmaya özen gösterelim derim. (w,q vs yerine v, k gibi..) |
Aleyküm Selm kardeşim hoşgeldin aramız, renk kattın forum,a. Daim olmanı dilerim...
|
All times are GMT +3. The time now is 00:21. |