AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Şener partiyi kurmadan dağılmalar başladı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=105223)

Necip Fazıl 05-23-2009 21:15

Şener partiyi kurmadan dağılmalar başladı
 

22 Temmuz 2007 Milletvekili seçimlerinden sonra Abdüllatif Şener ile ''Yeni Oluşum Hareketi'' içinde yer alan 22. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Abdülbaki Türkoğlu, Şener'in pazartesi açıklayacağı partide yer almayacağını açıkladı.

http://www.habervaktim.com/resim/resim72980_2.jpghttp://www.habervaktim.com/habervaktimtp.jpg

Yazılı bir açıklama yapan Türkoğlu, ''Milletin tümünü kucaklayacak bir parti göremediği'' için Şener'in partisinde yer almayacağını duyurarak yollarını ayırdığını ilan etti.

(CİHAN)


Ertuğrul ÖZGÜL 05-23-2009 21:20

Ne olacaktıki başka başlamadan biten bir hayal....
devamı gelir inşallah...

xhidayet 05-23-2009 21:50

Oyun bozuluyo...:)

Ertuğrul ÖZGÜL 05-23-2009 21:51

OYun değildiki zaten oyun olması için gizli olması lazımdı niyetlerini herles biliyor artık oyun değil oyuncak oldular...:)

xhidayet 05-23-2009 22:08

Doğru söze ne denir...:):):)

redyellow 05-23-2009 23:48

Şener boşuna kürek sallıyor.

Hazır milletvekilliğinden de oldu durup dururken:)

Ertuğrul ÖZGÜL 05-24-2009 07:59

Abdüllatif Şener'e iki kötü haber
Partisinin kuruluşunu Pazartesi günü açıkayacak olan Abdüllatif Şener'e iki kötü haber geldi.



Ak Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Abdüllatif Şener'le birlikte hareket ettiği ve pazartesi açıklanacak partide yer alacağı yönündeki haberleri yalanladı. Kaplan, Şener ile birlikte hareket etmediğini belirterek, AK Parti dışında bir siyasi yapı içinde bulunmayacağını açıkladı. Kaplan, halen AK Parti üyesi olduğunu ve partisi ile gönül bağının sürdüğünü belirtti.

22 Temmuz 2007 Milletvekili seçimlerinden sonra Abdüllatif Şener ile ''Yeni Oluşum Hareketi'' içinde yer alan 22. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Abdülbaki Türkoğlu, Şener'in pazartesi açıklayacağı partide yer almayacağını açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Türkoğlu, ''Milletin tümünü kucaklayacak bir parti göremediği'' için Şener'in partisinde yer almayacağını duyurarak yollarını ayırdığını ilan etti.

(CİHAN)




All times are GMT +3. The time now is 19:31.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023