AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Devrim Sembolü Nidanın Boynunda Haç (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=109990)

HAKK DAVA 06-25-2009 10:05

Devrim Sembolü Nidanın Boynunda Haç
 
Devrim Sembolü Nidanın Boynunda Haç

http://www.milligazete.com.tr/dosyal...hac-spot-0.jpg

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra meydana gelen olaylarda ölen ve Devrimin Sembolü olarak tüm dünyada medya organlarınca ismi anılan Nida Ağa Sultani'nin yayınlanan başı açık fotoğraflarında ilginç bir ayrıntı çıktı.

Haç Kolye

İran'da 12 Haziranda gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ahmedinajad'ın büyük bir oy oranı ile yeniden seçilmesi ile birlikte patlak veren sokak eylemleri hala sürüyor. Ancak geçen hafta babası ile birlikte Tahran sokaklarında gezintiye çıktığı belirtilen 16 yaşındaki Nida Ağa Sultani'nin ölümü bütün dünyada büyük ses getirdi. Başı açık fotoğrafları önceki gün yayınlanan Nida'nın bir fotoğrafta ilginç bir ayrıntı gözden kaçmadı. Nida Ağa Sultani'nin boynunda Hristyanlara ait bir haç kolyesinin olması dikkat çekti.


Devamı için tıklayınız... >>>

xhidayet 06-25-2009 11:12

"İran Halkı özgürlük istiyor (!)" Siz gidin bu dolmayı Muz cumhuriyeti halkalarına yuturun...
Turnosol kağıdı gibi..gerçekler bir bir ortaya çıkıyor ve çıkacak..Mazlum halklar üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar bozulacak ve -şüphesiz-Hak'kın dediği olacak..

Ebreheler YOK O L A C A K!!!..

Hala anlamadınız mı?...

FarukARSLAN. 06-25-2009 11:19

Ben fotoğrafta haç felan göremedim?

El Emin 06-25-2009 11:25

Bu haber daha öncede başka arkadaş tarafından yayınlanmıştı ve onun verdiği fotoğrafta gerçekten haç kolyesi vardı.

xhidayet 06-25-2009 11:30

Önemli olan o kızın hangi dini inançtan olduğu değil.. Oynanan oyuna ve bu oyunda kimlerin kullanılmaya çalışıldığı anlatılamaya çalışılıyor..

elif zeynep 06-25-2009 11:32

İranlı Nida'yı BBC öldürttü !...

İNGİLİZDEN İNANILMAZ KOMPLO!


BBC’nin İran’daki son olaylarda insanlık dışı bir harekette bulunarak propaganda malzemesi yapmak için bir tetikçi kiraladığı ve Nida’yı öldürttüğü ortaya çıktı.İnanılmaz haber,medya dünyasında şok yaratırken,İngiltere'ye karşı nefret yarattı.FHA – İranlı bir yetkili son günlerde Tahran olaylarında bir kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Nida Sahili Agasultani’nin, BBC muhabirinin insanlık dışı hareketinin sonucu olduğunun ortaya çıktığını belirtti.

İranlı yetkili Nida’nın hayatını kaybettiği gün güvenlik güçlerine kesinlikle ateş açmama emri verildiğini, olaydan sonra tetikçinin tutuklandığını ve yapılan sorgulamanın ardından acı gerçeğin ortaya çıktığını belirtti.

BBC, daha önce de benzeri kumpaslara imza atmış ve gerçekleri saptırmak, hatta bazen reytingini başkalarına kaptırmamak için bu tür iğrenç oyunlara başvurmuştu.

Provokatör tetikçinin anlattıklarını duyan genç kızın yakınları, BBC'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne şikayet edeceklerini bildirdiler. Maktulün yakınlarından ikisi, provokatör tetikçiyle görüştükten sonra,duydukları itiraf karşısında fenalık geçirerek hastahaneye kaldırıldı.


Rasthaber.com



Ortam kıvama gelince, zalimlerin hedefe varmak için yapamayacakları şey yok... Reform adına verilmiş kurbanlardan biri(!)ymiş, oysa kim vurduya gitmiş. :evet:

xhidayet 06-25-2009 11:44

İngiliz ve avanesiinden daha ne beklenilir ki?....

elif zeynep 06-25-2009 11:51

Alıntı:

ŞADIR ONE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 643317)
Bir halkın bir insanın özgürlük ve insanca yaşam arzu etmesi ne zamandan beri suç kabul ediliyor? Tamamen tarafsız olması gereken dini lider Ahmedi Necaddan yana tavır sergiliyor bu mantıklı bir şey mi? Bu dini siyasete alet etmek değilde nedir? Oradaki halk insanca yaşam, oradakı kadınlar ikinci sınıf insan olmak istemiyor. Yok saçının perçemi görünmüş yok erkeğin saç traşı şöyle olacakmış. Bu ne garabetlik?

Sizin mükemmel özgürlük(!) anlayışınızı biz biliriz
:evet:

ATmaCA53 06-25-2009 11:59

Alıntı:

ŞADIR ONE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 643317)
Bir halkın bir insanın özgürlük ve insanca yaşam arzu etmesi ne zamandan beri suç kabul ediliyor? Tamamen tarafsız olması gereken dini lider Ahmedi Necaddan yana tavır sergiliyor bu mantıklı bir şey mi? Bu dini siyasete alet etmek değilde nedir? Oradaki halk insanca yaşam, oradakı kadınlar ikinci sınıf insan olmak istemiyor. Yok saçının perçemi görünmüş yok erkeğin saç traşı şöyle olacakmış. Bu ne garabetlik?

senin baykal türbanlıları ikinci sınıf vatandaş gibi görüyor eki buna nediyeceksin.

xhidayet 06-25-2009 12:06

Şadır One "İslama" hakaret etmekle eline birşey geçmez!.. Irak'a verilen özgürlük(!), İran'a da verilmek(!) isteniyor...
Aynı özgürlüğü(!!!!) Mazlum kürt halkı üzerinden bize de vermeye(!!!) çalışıyorlar daha ne diyeyim..
Kullanılmaya müsait piyon olamak için yanlış forumdasın...


All times are GMT +3. The time now is 05:21.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023