![]() |
`Kurtlar Vadisi Gladio`, bomba gibi geliyor!..
http://www.tekilhaber.com/image/habe...1248453736.jpg 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal`ın ölümünün perde arkasının da ele alınacağı Kurtlar Vadisi Gladio geliyor. Filmde Özal`ı usta tiyatrocu Sezai Aydın, Semra Özal`ı ise Işıl Ertuna canlandırıyor. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal`ın ölümünün perde arkasının da ele alınacağı Kurtlar Vadisi Gladio geliyor. Filmde Özal`ı usta tiyatrocu Sezai Aydın, Semra Özal`ı ise Işıl Ertuna canlandırıyor. Habertürk`ün haberine göre, Kutlar Vadisi Pusu`nun İskender Büyük`ü, yeni sezonda büyük bomba patlatacak. Sadullah Şentürk`ün yönettiği Kurtlar Vadisi Gladio`da Türkiye`nin yakın tarihine damga vuran olayların perde arkası anlatılıyor. Emekli istihbaratçı İskender Büyük`ün mahkeme salonunda verdiği ifadelerle Türkiye`nin gizli gerçekleri ortaya çıkarılıyor. Bunlardan birisi de 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal`ın ölümü. Filmde "Cumhurbaşkanı Özal, Musul ve Kerkük`e girecek diye mi zehirlendi?" sorusunun cevabı aranıyor. "BENZERLİKTEN ENDİŞE ETTİM" Filmde Turgut Özal`ı yılların tiyatrocusu Sezai Aydın canlandırıyor. Özal`ı Devlet Planlama Teşkilatı müsteşarlığı döneminden itibaren takip ettiğini söyleyen Aydın, role nasıl hazırlandığını şöyle anlattı: "Sadece benzerlik açısından endişe ettim. Bunun makyajla halledileceğini söylediler ama ikna olmadım. Makyajı yapıp ayna karşısına geçtikten sonra `oldu` dedim. Özal`ın mimiklerini daha iyi anımsamak adına Özal`lı Yıllar belgeselini izledim." Sezai Aydın oyunculuğunun yanı sıra özellikle, Al Pacino, Robert De Niro ve Sylvester Stallone seslendirmeleriyle de tanınıyor. ajanslar |
Gelsin artık hiç olmadı 1 fragman versinler :)
|
Alıntı:
|
Öyle vallahi:) Ama stara gecti haberleri beni üzdü ya
|
All times are GMT +3. The time now is 17:07. |