AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=162)
-   -   İnönü'yü başınıza yıkarız! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=113535)

sudaduran 08-13-2009 10:42

İnönü'yü başınıza yıkarız!
 
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm680051.jpg
10.5 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta şok bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Yıldıray’dan ve Nuri Şahin’den beklediği yanıtları alamayan Siyah-Beyazlılar’da gündeme eski bir ismin geldiği bildirildi: Tümer Metin... Yıldız oyuncu ve takımıyla, temasa geçen Kara Kartallar’ın olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin önerisiyle gündeme alınan Tümer Metin ismine önce çekimser yaklaşan Demirören’in, sonra ‘Tamam’ dediği ve görüşmelerin başladığı kaydedildi. Eski kulübüne dönebileceğini belirten Tümer de yeşil ışık yakınca, transfer ciddiye bindi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COK-B4233.jpg

Kupayı geri istemişti

Ancak işin bir de taraftar boyutu vardı... Geçmişte Beşiktaş’ın kaptanlığını yapmasına rağmen Kartal’ın teklifini beğenmeyen ve Fenerbahçe’ye imza atan Tümer Metin, Siyah-Beyazlı taraftarlar tarafından istenmeyen adam olarak ilan edilmişti. Taraftarın görüşünü merak eden Beşiktaşlı idareciler, bu konuda taraftarın nasıl davranacağı konusunda bir araştırma yaptı. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin görüşü açıktı: Tümer Beşiktaş formasını giyerse, İnönü’yü başınıza yıkarız... Bu yanıtın ardından, görüşmeleri askıya alan Siyah-Beyazlı idareciler, farklı isimlere yönelmeye başladılar. Bilindiği gibi Fenerbahçe’ye giden Tümer, “Yıldırım Demirören bana hediye ettiği saati istiyormuş. O zaman benim kazandığım kupayı da göndersin” demişti. Tecrübeli futbolcu ayrıca İnönü’deki maçın ardından da Siyah-Beyazlı tribünlerle diyaloğa girmekten kaçınmamış, Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluk kutlamasında Beşiktaş aleyhine tezahüratlar yapmıştı.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...TAR-B-Y423.jpg
FANATİK

Gölge 08-13-2009 17:32

Çarşı Tümer Metin'e de karşı İnönü'yü yıkarlarsa hak veririm Beşiktaş taraftarına yahu kardeşim bu Tümer'i ne yapacaksınız ahı gitmiş vahı kalmış müzeye koyacaksınız sanırım bu Beşiktaş yönetiminide bazen hiç anlayamıyorum doğrusu !

Necip Fazıl 08-13-2009 18:28

Döneklerin İnönü ye girmesi yasak bilmiyorlar mı...

.:Ay_Yıldız:. 08-13-2009 19:14

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 655676)
Döneklerin İnönü ye girmesi yasak bilmiyorlar mı...

Anca deplasmana giderler :)

Bir Galatasaray'lı olarak böyle düşünüyorum ;1

redyellow 08-13-2009 19:23

bir galatasaraylı olarak tümer metin gibi birisini beşiktaş geri alırsa ve çarşı da inönüyü yıkarsa ben o çarşıyı ayakta alkışlarım.

Tümer gibi futbolcuların ancak yunanistanda işi olabilir!

(sakın fenere transfer oldu felan diye yazdığım sanılmasın, konuştukları için bunları söylüyorum)

.:Ay_Yıldız:. 08-13-2009 19:26

Tümer

Emre

Neden hep böyle insanların son durağı Fenerbahçe ?

:)

Necip Fazıl 08-13-2009 23:18

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 655744)
Tümer

Emre

Neden hep böyle insanların son durağı Fenerbahçe ?

:)


FenerRUM nerde asker kaçağı varsa bu Rum takımına kaçıyorlar...

redyellow 08-14-2009 12:34

mechul hocam benzetmen hiç hoş olmamış desem gücenir misin?


All times are GMT +3. The time now is 01:18.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023