![]() |
[Eylül Ayı'nın En İyi Beyin Fırtınası Yorumcusu]
**EYLÜL AYI İÇERİSİNDE GÖZLEMLEDİĞİNİZ EN İYİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSUNU SEÇİYORUZ ** ** BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU; FORUMDA EN İYİ SİYASİ VE EDEBİ FİKİR YORUMLARI YAPAN,TAKİP VE TAKDİR EDİLEN ÜYELERDİR..** ** HER ÜYEMİZ 1 OY KULLANABİLME VE BU OYLARI TEKRAR DEĞİŞTİREBİLME HAKKINA SAHİPTİRLER.. ** ** 1 OYUMUZU TEK SEFERDE KULLANABİLİRİZ. YANLIŞLIKLA OY KULLANAN ARKADAŞLARIMIZ OYUNU SİLİP SONRA YENİDEN OY KULLANABİLİRLER.. ** **BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 100, İKİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 50, ÜÇÜNCÜ OLAN ARKADAŞIMIZA İSE 30 BEĞENİ VERİLECEKTİR..AYRICA BİRİNCİ SEÇİLEN ARKADAŞIMIZIN PROFİLİNE ''AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU'' YAZISI EKLENECEKTİR..** ** SONUÇLAR OYLAMA KAPANIŞTAN SONRA DUYURULACAKTIR.. ** UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım..Hatır için oy vermeyelim..Objektif olalım..Paylaşımları,yorumları,forumdaki hanım/beyefendi tavırları da göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım..!! __________________ |
Evet arkadaşlar.. Forumumuzda en iyi siyasi ve edebi yorumu yapan,fikirlerini beğendiğiniz ve takdir ettiğiniz üye kim? GÜNCELLEME!! |
Ben oyumu kullanmışdım da, burada belirtmek de şart mı acep :)
|
bu güzel uygulama için emeği geçen herkese teşekkürler.. +
|
Oyumu kullandım...hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız....hak eden kazansın
|
oyumuzu ishak abi için kulandık.hayırlıolsun
|
Yahu güzel kardeşim, beni niye koyuyorsun. Zaten pek bir şeye iştirak etmiyorum. Şurada bari rezil olmayalım: D
|
Güncelleme... Herkesin katılımlarını bekliyoruz teşekkürler..
|
Sayın İshak Yılmaz'a oy kullandım...
|
Ben ankette forumda siyasi yorum yapan bazı kardeşlerimin isimlerine rastlayamadım ...
Fakat oyumu Adem abi'ye kullandım ... hayırlı olsun :güzel: |
All times are GMT +3. The time now is 22:10. |