![]() |
4 büyük ligdeki favori takımlarınız
Evet arkadaşlar gerilen gündemde değişik bir konu tartışalım istedim.
İngiltere-İspanya-İtalya ve Almanya ligindeki favori takımlarımızı yazalım.Eğer favori olmasının özel bir sebebi varsa yanına ekleyelim. Ben başlıyorum İngiltere=Tottenham Hotspur-ufakken izlediğim bir arsenal derbisinde taraftarından ve oyunlarından çok etkilenmiştim İspanya=Deportivo La Coruna-Her maçta taraftarının Türkiye bayrağı açmaları onları bana yakın kılıyor İtalya=Napoli- hem zamamında maradonayı oynatmaları hemde ateşli taraftarı hoşuma gidiyor Almanya=Borusia Dormund-chapuisat&möller ikilisi sebebiyle |
İngiltere - Arsenal... ( Therry Hanry' den kalma bir hayranlık... )
İspanya - Barcelona ( Sebebini bilmiyorum :) ) İtalya - İnter ( Sanırım renklerinden dolayı :) ) Almanya - Bayern Münih ( Tabi ki Mehmet Schooll sayesinde ) |
İngiltere=Tottenham Hotspur-Adamların şansı yok ama ben onlara hep şans tanıyacagım =)
İspanya=FCBarcelona Onlar dünya devi =) İtalya=FC Napoli Ahh şu taraftar.. pek hasret yok o tip taraftara burda Çarşı'mz ii götürüyor işi =) ama on numara taraftar.. Almanya=Bayer 04 Leverkusen Arkadaşlar Hep orda oynuyor.. Türk gençlerine önem veriyorlar.. |
E bi güncelliyelim bakalım
|
All times are GMT +3. The time now is 04:11. |