AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Nükleer silahlar Türkiye'de kalıyor (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=127670)

novek 04-23-2010 12:43

Nükleer silahlar Türkiye'de kalıyor

Nükleer silahlar Türkiye'de kalıyor

http://haber.sol.org.tr/sites/defaul...s/clinton-.jpg
Washington, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı NATO ülkelerinde bulunan nükleer silahların geri çekilmeyeceğini açıkladı.
The Guardian'ın haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton,Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı NATO ülkelerinde bulunan nükleer silahların kısa vadede geri çekilmeyeceğini açıkladı.
Clinton, Türkiye ve bazı Avrupa ülkelerindeki nükleer silahların ancak Rusya'dan da benzer bir adım gelmesi halinde geri çekilebileceğini duyurdu.
ABD ile Rusya arasında gerilim konusu olan füze kalkanı sisteminin NATO ittifakının merkezi savunma sistemi haline getirilmesi gerektiğini savunan Clinton, nükleer, biyolojik ve kimyasal silahlara ve bunların taşıyan füzelere karşı ittifakın, füze savunma sistemini savunma stratejisinin merkezine yerleştirmesi çağrısında bulundu.
NATO Genel Sekreteri Anders Rasmussen de bir açıklama yaparak taktik nükleer silahlar konusunda Washington'a destek verdi. NATO Genel Sekreteri, Avrupa'da bulunan taktik nükleer silahların ittifakın savunmasında hayati bir rol oynadığını iddia ederek, diğer ülkelerdeki nükleer silahlar ortadan kaldırılmadıkça, NATO üyesi ülkelerdeki nükleer bombaların da kaldırılmaması gerektiğini savundu.
Türkiye'de halen 90 adet taktik nükleer bomba bulunuyor. Kısa bir süre öncesine kadar bu bombaların İncirlik üssünde tutulduğu tahmin edilirken, son zamanlarda ortaya atılan bir iddiaya göre bombaların İstanbul'da saklandığı söyleniyor.
(soL - Dış Haberler)

fütüvvet 04-23-2010 14:18

yine mi sen novek..
bi görünüp bi kayboluyorsun..
kesin senin ipin başkalarını nelinde..
sen tekin değilsin..
altıdan sonraki hislerim öyle söylüyor..

novek 04-23-2010 14:25

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737951)
yine mi sen novek..
bi görünüp bi kayboluyorsun..
kesin senin ipin başkalarını nelinde..
sen tekin değilsin..
altıdan sonraki hislerim öyle söylüyor..

7.his :)

fütüvvet 04-23-2010 14:27

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737954)

hiç şaşırmadım..
artık çözdüm...rahatım ...

novek 04-23-2010 14:30

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737955)
hiç şaşırmadım..
artık çözdüm...rahatım ...

;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

El Emin 04-23-2010 14:34

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737954)

Hıh aynen onu söylüyor ama ben ona gerek kalmadan anlıyorum.Çok ses çıkarıyorsun buda içinin boşluğunu gösteriyor.Bunu hislerim değil deneyimlerim söylüyor.

novek 04-23-2010 14:35

Alıntı:

Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737958)

Hıh aynen onu söylüyor ama ben ona gerek kalmadan anlıyorum.Çok ses çıkarıyorsun buda içinin boşluğunu gösteriyor.Bunu hislerim değil deneyimlerim söylüyor.

tecrübe konusuyor yani ??

El Emin 04-23-2010 14:38

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737959)
tecrübe konusuyor yani ??

Belirli konularda.Şahsen o konularda deneyimim forumumuz da gelişti.Geçen kıskanıyor damlıyor.Haset çıkarmaya çalışıyorlar nafile.ALLAH'ın ipi kuvvetli kalın ve sağlamdır.

fütüvvet 04-23-2010 14:43

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737956)
;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

bu ne demek şimdi novek...
çok çok manasız cevaplar veriyorsun..
heralde ne diyeceğini bilmediğinden öyle yapıyorsun..
gel itiraf et..
sen buraya kasıtlı geldin
sen belki bi gazetede belkide resmi bi kurumdasın..
ve gerçek kimliğini gizliyorsun..
itiraf et canımı ye...

novek 04-23-2010 14:47

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737966)
bu ne demek şimdi novek...
çok çok manasız cevaplar veriyorsun..
heralde ne diyeceğini bilmediğinden öyle yapıyorsun..
gel itiraf et..
sen buraya kasıtlı geldin
sen belki bi gazetede belkide resmi bi kurumdasın..
ve gerçek kimliğini gizliyorsun..
itiraf et canımı ye...

ben CIA Danım ... :D

All times are GMT +3. The time now is 21:34.