AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   CHP'den Erdoğan'a 'çirkin bir cevap' (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=128153)

Hüdaverdi 05-11-2010 00:52

CHP'den Erdoğan'a 'çirkin bir cevap'

http://www.habervaktim.com/resim/resim121413_2.jpg

CHP'den Erdoğan'a cevap

CHP Genel Saymanı ve Parti Sözcüsü Mustafa Özyürek, MYK toplantısının ardından parti genel merkezinde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın açıklamalarına cevap verdi.

CHP Genel Saymanı ve Parti Sözcüsü Mustafa Özyürek, ''Sayın Başbakan, Genel Başkanımızın açıklamalarına dönük son derece kendi sevdiği tabirle söyleyeyim 'çirkin bir cevap' vermiştir. Gerçekten bu cevap çirkindir. Onurlu bir insanın onurlu çıkışını bile kavrayamayacak bir Başbakan ile karşı karşıyayız'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Deniz Baykal'ın açıklamalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmelere değinen Özyürek, şunları kaydetti:

''Sayın Başbakan, Genel Başkanımızın açıklamalarına dönük son derece, kendi sevdiği tabirle söyleyeyim 'çirkin bir cevap' vermiştir. Gerçekten bu cevap çirkindir. Onurlu bir insanın, onurlu çıkışını bile kavrayamayacak bir Başbakan ile karşı karşıyayız. Deniz Baykal, kendisine yöneltilen çirkin komploya karşı görevinden istifa ederek onurlu bir duruş sergilemiştir, ancak Sayın Başbakan'ın bu onurlu duruşu anlayamadığını görüyoruz. Sabahki konuşmasında Genel Bakanımız Deniz Baykal 'suçlu ayağa kalk' demiştir. Bu çirkin komployu düzenleyenleri işaret etmiştir. O, suçlu 'benim' diye ayağa kalkmış ve cevap vermiştir. O suçlunun Başbakan olduğu böylece ortaya çıkmıştır.

Başbakan, 'biz bu iş yaygınlaşmasın diye elimizden geleni yaptık' diyor. Bunlar gerçek dışı, o çirkin görüntüleri şu anda da pek çok internet sitesinde ne yazık ki görmek mümkün ama ilk tedbir alınması bizim avukatlarımızın başvurusu üzerine olmuştur. Hem suç duyurusunda bulunulmuştuk hem de internetteki erişimin engellenmesini savcılıktan talep ettik. Savcılık, İletişim Dairesi Başkanlığına bu yönde bir yazı yazmıştır. Yani Sayın Başbakan'ın emriyle erişim engellenmemiştir. Savcılığın yazısı ile bir ölçüde engellenebilmiştir. Yine avukatlarımızın başvurusu üzerine devam etmekte olan bu dava nedeniyle bir gizlilik kararı alınmıştır. Yani, Sayın Başbakan'ın bir kaç gündür basına da yansıtıldığı gibi sureti haktan görünerek, insanların kişilik haklarına dönük saldırıları, tertipleri önlemek, yayılmasını engellemek için elinden geleni yaptığı, bir hikayeden ibarettir. Hem erişimin engellenmesi, hem gizlilik kararı alınması CHP'nin hukuk mücadelesinin sonucudur.''

habervaktim

EpiVaTeS 05-11-2010 00:53

Ağız isali olmuş Cehapeliler...
Len Hödükler önce Genel Başkanınız Sayın Baylüle bi bakın...

CeVHeR 05-11-2010 00:54

Adamlar hala onurdan dem vuruyorlar, anlamak mümkün değil...
Bu nasıl bir yüzsüzlüktür arkadaş...
Gerçi içimizde bile hala Baykalın suçluluğunun kesinleşmdiğini söyleyenlaer varken onlarında onurdan bahsetmeleri normaldir...

unnamed 05-11-2010 00:57

Bu adamlar kalkıp bu ülkenin iktadırına ceberrüt iktidar demediler mi? .......

Hüdaverdi 05-11-2010 01:00

Hani bazılarımı diyor ''alttan alalım,düşene vurmayalım'' diye.Dün de bendededim ''düşene vurmayayım,umarım doğru değildir'' diye ama görüyorum ki saçma sapak yazmışım.

Değil vurmak,kibrit suyu gider bunların düşmüş hallerine.

Bunlar gerçektende kafayı üşüttü veya baykalın yerinde olmadıkları için ne dediklerini şaşırmışlar azgın tekeler. Başbakan cevap verdi diye suçlu o oldu şimdi de.Yakın da ''yatakta ki başbakan'' demezlerse hiç şaşırmam,derlerde,bu zihniyetten herşey beklenir.

Erişimden söz etmişler.Erişim engellense dahi siteye erişim yapılabilir.Tıpkı şuan youtubeye olduğu gibi.Velev ki site kökten kapatıldı.Videoyu ekleyen yine her türlü youtubeye vs.ekler gider.

Başbakanımız beklediğim seviyede konuşma yapmıştı bugün,yanılmışım.Keşke bir tekmede o atsaydı.
Düşenin kolundan tutmakla görülüyor ki kendisinide -başbakanımızı- düşürmeye çalışıyorlar bulundukları pisliğe.

Baykal onurunu yorgan altında mı kaybetmiş ki oralarda arıyor ?

ALmi´ 05-11-2010 01:01

Başbakanımız yaptıkları haltı ortadan kaldırsın , örtpas etsin, rencide olmasınlar diye düşünsün
Ama onların verdikleri cevaba bakın.
İlk günler bir teşekkür ederler diye düşünüyordum.
Ama artık bunu da geçtim. Teşekkür falan da istemiyoruz. Sadece ''adam gibi'' davranıp , hatanızı kabullenip susun artık!.

EpiVaTeS 05-11-2010 01:03

Alıntı:

ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742825)
Başbakanımız yaptıkları haltı ortadan kaldırsın , örtpas etsin, rencide olmasınlar diye düşünsün
Ama onların verdikleri cevaba bakın.
İlk günler bir teşekkür ederler diye düşünüyordum.
Ama artık bunu da geçtim. Teşekkür falan da istemiyoruz. Sadece ''adam gibi'' davranıp , hatanızı kabullenip susun artık!.

Adam olmayanlardan Adamlık beklemek abesle iştigaldir...

CeVHeR 05-11-2010 01:04

Dün Mustafa Sarıgülü sorumlu tutuyorlardı, bugün Recep Tayyip Erdoğan'ı...
Nereye saldırıp kendilerini haklı çıkaracaklarını şaşırdılar..
Aslında istediklerinin olmaması bu çırpınışlar...
Çünkü aynı durumun tersi olsa idi onların söyleyecekleri laflar çok farklı olacaktı. Yerden yere vuracaklardı. Karşılarındakiler olayı kullanmaya kalkmadıkları için, söyleyecek laf bulamıyorlar...

Mavera 05-11-2010 01:06

dinime küfreden Müslüman olsa!..
Tamam bayan milletvekillerinin chp ye nasil milletvekili oldugunu anladikta bu 70 lik amcalar (sav, özyürek, öymen, ates, sevigen,mengü) nasil secildi cok merak icindeyim :)

EpiVaTeS 05-11-2010 01:09

Baykalla ters bir bağlantılarımı var acep...;D

All times are GMT +3. The time now is 10:01.