AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   'Ramazanda içmeyin' CHP'yi karıştırdı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=132220)

Ertuğrul ÖZGÜL 07-15-2010 09:39

'Ramazanda içmeyin' CHP'yi karıştırdı
 
http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=78566583

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Ramazan'da içki sofralarından uzak durun. Referandum var” var talimatı CHP'yi karıştırdı.


CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, “Öyle bir genelge yok. Zaten CHP'lilerRamazanayında içki sofralarına oturmaz” derken, Kılıçdaroğlu, “Teşkilatlara içki içmeyin demedim, vaktinizi içki masasında harcamayın' dedim” açıklamasında bulundu.

‘İRTİCA HORTLADI' DERLERDİ
AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ise ‘'CHP imtiyazlı bir parti. Biz içki yasağına ilişkin bir genelge yayınlasak herhalde bugün ulusal medyada manşetten ‘irtica hortladı, laik düzen elden gidiyor...' Bazı gazetelerin manşetini düşünmek istemiyorum. Ne manşetler çıkardı” diye konuştu.










Star


All times are GMT +3. The time now is 20:29.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023