![]() |
FLAŞ! Demirören kararını açıkladı
enerbahçe derbisi sonrasında Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'in "Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız" açıklamasının ardından bu kez de Başkan Yıldırım Demirören kameraların karşısına geçti ve bomba gibi açıklamalar yaptı..
Ümraniye Tesisleri'nde yapılan toplantının ardından açıklama yapan Demirören bakın neler söyledi ; "TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM!.." Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Yönetim olarak Menajerimizle, Teknik ekibimizle, futbolcularımızla gurur duyuyoruz.. "BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI KORUYAMAYAN DELEGE!.." Biz tüm bunlara rağmen halen şampiyonluğun en güçlü adayıyız.. Beşiktaş'ın hakkını koruyamayan bir Beşiktaş delegesinin o Federasyon'da işi yoktur.. Affan Keçeci görevinden hemen istifa etmelidir.. "FENERBAHÇE BUNU HEP YAPIYOR!.." İsmet Arzuman.. Düdüğünü hemen bırakacak!.. Beşiktaş'ın hakkını özellikle ilk 30 dakikada bile bile yemiştir.. Fenerbahçe bunu hep yapıyor.. Her maçtan önce yaptıkları gibi yine son derece talihsiz bir açıklama yapıp hakemleri baskı altına almıştır.. "İKİ TAKIM YARATILMAK İSTENİYOR!.." Tüm Beşiktaş camiasını birlik beraberliğe çağırıyoruz.. Biz son kongremizde Türkiye'de iki takım yaratılmaya çalışılıyor demiştik.. Maalesef buna destek olan Beşiktaşlılar da var.. Beşiktaş'ın büyüklüğünü kimse göz ardı edemez.. "SİVAS MAÇINA PAF TAKIMI İLE ÇIKIYORUZ!.." Sivasspor maçına PAF takımımızla çıkıyoruz.. Bu konuyu Teknik heyetimiz ve Menajerimiz ile konuştuk ve karar verdik.. "MAÇA GELMEYİN!.." Hiç bir seyircimiz maça gelmesin.. Zaten bizim iki tane rakibimiz var ve biz ikisine de hakem oyunu ile kaybettik.. "BEŞİKTAŞ İLE KİMSE OYNAYAMAZ!.." Biz Milli maç arası sonunda eğer istifalar gerçekleşmezse durumu oturup tekrar değerlendireceğiz.. Gerekirse diğer maçlara da PAF'la çıkacağız. Beşiktaş ile kimse oynayamaz.. ensonhaber.com |
"Arzuman ve Keçeci bırakmalı"
"Arzuman ve Keçeci bırakmalı"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Affan Keçeci istifa etmeli, İsmet Arzuman hakemliği bırakmalı" dedi. Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, genel menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından basına açıklama yapan Başkan Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifa etmesi gerektiğini, İsmet Arzuman'ın da hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Demirören şöyle konuştu: "Beşiktaş başkanı olarak futbolcularımla, taraftarımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Ama Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci istifa etmeli. Siyah beyazlı takımın delegesi olan Keçeci'nin hemen görevi bırakması lazım. Hakem İsmet Arzuman'ın da düdüğünü bırakması lazım. Beşiktaş takımı olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız. Taraftarlarımız da o maça gelmesin. Gerekirse sponsorlarımız da bizden desteğini çeksin. Eğer Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerini bırakmazlarsa, milli maç arasından sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Gerekirse sezon sonuna kadar PAF takım ile çıkarız." 2004'te göreve geldiğinde, Türkiye'de iki büyük takımla lig yaratılmaya çalışıldığını dile getirdiğini hatırlatan Demirören, "Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi sahada değil sahadışı oyunlarıyla yeniyorlar. Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamalar bu kulübün her zaman yaptığı bir taktik. Hakemi etki altına aldılar" dedi. kaynak:sporx.com |
başkan çok doğru söylemiş herşeyiyle katılıyorum..
fener bunu HER ZAMAN yapıyor.. hakemler bunu her zamn yapıyor.. türkiyede 2 takım yaratılmak isteniyor...ama herkes anlasın bunu TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ... ''''BİZ O KADAR BÜYÜĞÜZ Kİ BİZİ SAHA DIŞI OYUNLARLA ANCAK DURDURABİLİYORLAR''''' |
Alıntı:
|
Alıntı:
goz var nizam var intizam var hadi biz bir sey bilmiyoruz bilen adamlari bir dinlemeni tavsiye ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir de şeyi çok merak ediyorum. Geçen sene Türkiye kupası yarı finalinde Bület Demirlenk in yönettiği beşiktaş fenerbahçe maçında fenerbahçenin yerinde olsaydınız takımı feshedecektiniz herhalde. bir faul verilmedi diye paf takımı sahaya sürecekmişsiniz. Bıraksın Sinan Engin bu ayak oyunları. O yokken lig temizdi. Kendini çarşıya sevdirebilmek için ligi karıştırmasın. |
madem çalınan düdüğün sizin için hiçbi önemi yok o hakemlerin ve hakemin ağzındaki düdüğün sahada ne işi var??? tartışılması gereken pozisyonun faul olup olmamasıdır ki hiçbi yorumcunun bu kesinlikle faul değildir dediğini görmedim.herkez yuvarlak konuşuyo.
|
Alıntı:
burda asıl sorun hakemin ağzında düdüğün ne işi var değil taraflı ve kurgulanmış senaryoların ne işi var olmalıydı.. lig başından bari yapılan onca haksızlığı rağmen hala türk futbolunu temizlemek şöyle dursun bu durumun çok normal ve olağan bi durum gibi göstermeye devam ederseniz her ne kadar bu durum sizin yararınızada olsa içinden çıkılmaz bir hal alacak süper lig.. tamam hadi bizi geçtik neden sponsorlar futboldan desteklerini birbir çekiyor bunu bir düşünün öyleyse.. bunuda mı biz yaptık.. ligde ''başta biz'' olmak üzere birçok takıma haksızlık yapılıyor ama kimileri bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı ile emeği çalınan feryad edenlere çıkışıyor.. bu durum onlara dokunulmadığından mı yoksa ekmeklerine kaymak sürüldüğünden mi orasına siz karar verin..!! bizim sesimiz anadolu kulüplerinden daha gür çıktı buna da izin veririsiniz artık 104 yıllık şanlı tarihimize bakarak.. |
geçen yıl ve bu yıl fenerin verilmeyen kaç bariz penaltısı oldu sayabileniniz varmı???
o zamanlarda bana dokunmyan yılan bin yıl yaşasın diyenler bu gün yılanın onları soktuğunu zannetti |
All times are GMT +3. The time now is 12:09. |