AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   CHP'de geceyarısı operasyonu: Afyon teşkilatı da gitti (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=132323)

Ertuğrul ÖZGÜL 07-16-2010 15:17

CHP'de geceyarısı operasyonu: Afyon teşkilatı da gitti
 
http://www.dunyabulteni.net/images/news/86814.jpg

Baykal'ı destekleyen bir CHP teşkilatının daha "zorla istifa ettirildiği" iddia edildi

Kurultayda Deniz Baykal’ın yanında yer alan Samsun, Ağrı, İzmir’in ardından Afyon Merkez İlçe de görevden alındı.

Gece yarısı "ayak oyunlarıyla" istifaya zorlandıklarını belirten CHP Afyon Merkez İlçe eski Başkan Yardımcısı Özlem Kıran da, çareyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazmakta buldu.

İddiaya göre, yönetimde yer alan 15 kişiden 7'si zorla istifa ettirildi.

Gece yarısı yönetim kurulunda yer alan kişilerin evlerine tek tek gidildiğini ve istifaların istendiğini savunan Özlem Kıran, konuyu CHP yönetimine taşıyacak. Özlem Kıran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MYK üyelerine mektup gönderecek.

Kıran, CHP Genel Başkanı’na göndereceği mektupta şöyle diyecek:

"Bir gece yarısı ev ev dolaşılarak zorla istifa istenmiştir. Bu yapılan baskı ve dikta rejimidir. Ne siyasi ahlaka uygun ne etikle bağdaşan bir yanı yoktur. Ayak oyunları ve çelme takılarak insanlar istifa ettiriliyor. Kendi içimizdeki çekişmelerle uğraşmaktansa parti içi barışı sağlayalım. Yıllardır parti için çalışıyorum. Size karşı da değiliz. Bu yapılan içimizi acıtıyor. Biz partimiz için çalışmak istiyoruz."












Kaynak: Milliyet

EpiVaTeS 07-16-2010 15:24

Birleştirmeymiş...
Sol birleşiyormuş...

Aman ne güzel birleşiyorlar...
Bizi yönetmeye talipler daha kendi içlerine bile hakim değiller...


All times are GMT +3. The time now is 20:13.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023