![]() |
2011 yılının en soğuk esprileri .
*Ödemeli at funda arar *ben kahve iciyorum nurgül yesilcay. *Cem uzan üstünü örteyim . *Evde yiyecek bir sey kalmadi hepsini windows 7 *Bir adam kitap okurken ölmüs neden? cunku satir basina gelmis. *Sinav kolaya benziyordu ama fantaydı . *Japonca su nasil istenir? mataramasuko . *Adamın birini hıçkırık tutmuş öksürük dövmüş . *Denizler Neden tuzludur? Balıklar kokmasın diye . *Şık kadına ne denir? KARI-ŞIK . *Dünyada 2 şeyden nefret ederim. 1.ırkçılık 2.ZenciLer . *Denizaltı'nın Bir Üst Modeli Nedir? DenizYedi . *Can Bedenden Çıkmayınca Ne Olur? -Diğer Derslere giremez . *Di$in agrıyorsa Mecßur Jackie Chan . Baygınlık geçirdiniz Biliyorum :hihi2: |
bu havada bile usuttun ya bizi almi baci helal olsun...;D
|
;ı:
Sondaki cümleyi birebir yaşamanız için gerçekleştirilmiş bir paylaşımdır efenim. ;1 |
güzel espirili paylaşım teşekkür...:w:
|
Bu esprikleri okuyan Hüdaverdi daha fazla dayanamaz ve çatıya çıkar.
http://www.hizliupload.com/img/73929522346934725369.jpg |
hüdo in aşağıya yapma....espiriye bu kadar içerlenirmi,:w:
|
Hüdaverdi bizden küçük kardeşlerimiz de olabilir forumda, yanlış örnek olma bi abi olarak (:
|
saman tvyi izlemeyin dinden çıkarsınız.dansöz izleyin en azından günahkar olursunuz..cübbeli ahmet hoca..
bunu da ekleyin..hepsinden daha soğuk.... |
hüdaverdi o polislerin yerine ben olsam bir kamyon dayak atardım.. foruma kötü örnek diye..:w::w::w::hihi2::hihi2:
|
He-man bankaya gitmiş hesap açtırmaya.
Kimin adına ? Gölgülerin gücü adına puhahah ;ı: |
All times are GMT +3. The time now is 04:22. |