![]() |
Buyrun yeni kabinemizi tartisalim..
Hayir hayir daha kabine aciklanmadi sadece bir beyin firtinasi olusturalim istedim..
sizce kimler kabinede olmali, kimler dinlendirilmeli, basbakan yardimcilari kim olmali, grup baskanvekillerimiz kim olmali.. |
ben yazayim..
ahmet davutoglu, binali yildirim, recep akdag, egemen bagis görevlerinde kalabilir.. sentop hocayi adalet bakani görmek isterim, hakan sükürü spor bakani, suat kilici basbakan yardimcisi, ali babacan yine basbakan yardimcisi.. mehmet simsek, nihat ergün devam edebilirler.. samil tayyara görev verilebilir ayni sekilde fatma sahin, zeynep karahan uslu, ülke güzel, nursema memecan gibi bayanlar kabineye girebilir.. vecdi gönül, ertugrul günay, nimet cubukcu faruk özak dinlendirilmeli diye düsünüyorum.. ve agir abimiz bülent arinca kesinlikle önemli bir görev verilmelidir.. |
Mustafa Şentop Adalet Bakanı olabilir...
Davudoğlumuz yerinde kalsın... Bülent Abi Ağır abidir... Yerinde kalabilir... Nimet ablayı artık vekil olarak görelim... Bakanlık yordu... Grup Başkanvekilliği için Şamil Tayyar diyorum... Tam ismi zira... |
metin külünk ve mehmet metinerin görev almasını bekliyorum...
özellikle metin külünkün parti içinde 2 yada 3. adam görevine gelme zamanı gelmiştir... bu partide recep tayyip erdoğandan sonra metin külünk ve ahmet davutoğlunun lider isimler olmasını istiyorum... mehmet şimşek ve ahmet davutoğlunun yerini koruyacağı kesindir... cemil çiçeğin yerine gelecek isim çok önemli içişleri bakanının değişmesi gerektiğini düşünüyorum mesela şamil tayyar bu görevi yerine getirebilir...Stratejist bir insandır... hakan şükür mazbata alırken bile tir tir titriyordu sanmam spor bakanı olsun mevcut bakan devam edecektir... |
büyük ihtimal bekir bozdağ adalet bakanlığına
enerji bakanımız koltuğunu koruyacaktır bence... |
taner yildiz bencede korulami isinin hakkini veriyor.. mehmet metinerde yeni olmasa bir bakanlik verilebilirdi..
icisleri bakani büyük ihtimalle muammer güler olacakdir ayni sekilde volkan bozkir, erdogan bayrakdar, nabi avci ve yaldin akdogan da muhtemel adaylar.. |
Alıntı:
muammer güleri hepten unuttum ben... erdoğan bayraktar bayındırlık ve iskan bakanı olabilir... |
sadullah ergin taner yıldız davudoglu bulent arınc alı babacan binali yıldırım mehmet sımsek nihat ergun egemen bagıs kalır kesin diye dusunuyorum.
besır atalay mehdı eker nımet cubukcu vecdı gonulun degısmesını de gonulden ıstıyorum :) hüseyin çelik haluk ipek kavaklıoglu da tahmin ettigim bakan adayları .. |
Tarım bakanı iyimi kötümü şüpheliyim.
Eğitim bakanı kesinlikle değişmeli. Savunma bakanıda. Gerisi zaten belli. Şamil reyize kesin güzel bir görev verilmeli ;D Adam kükrüyor vallahi. muharrem ince midir ne kıldır onu topa tuttu yemin töreni gününde,o kılda yanındaydı ;D |
arkadaslar bu kavaklioglu kim ben neden tanimiyorum.. bu aradaa savunma bakani eski korgenaral sirin ünal da olabilir..
|
All times are GMT +3. The time now is 13:25. |