![]() |
Kemal'in Somali'ye giderken başına gelebilecek şeyler :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3444722_n.jpg
Kılıçdaroğlu'nun Somali'ye giderken başına gelebilecek şeyler; - Hava Alanında ki yürüyen merdivene tersten binebilir... - Afrika yerine İsrail'e gidebilir... ... - Başbakan gibi söz veripte arkasında durmayabilir... - Somali'yi ben buldum, şahitlerim var diyebilir... - Afrika'da ki çocuklara sizin de kasetiniz çıkabilir diyebilir... - Somali'ye gittikten 35 dk sonra çark edip geri dönebilir... - Ergenekon sanıkları için bişeyler isteyebilir... - Somali'ye genel af getirebilir... - Somali'ye gidip halkı ziyaret etmeyi unutabilir... - Pasaportu sahte olduğu/tarihi geçtiği için Somali'ye giremeyebilir... - Somali Başbakanı ile ortak basın toplantısı yaparken, Somali hakkına sesleniyorum, sizi aç bırakanın ana..a..a.. diyebilir... - Somali'de ki teröristleri partisine alabilir... - Ak Parti Somali'yi bu hale getirdi diyebilir... - Somali'de başörtüsünü anayasa mahkesine verip sonra seçim zamanı Somali'deki başörtüsü sorununu biz çözeceğiz diyebilir... |
Akşam akşam bayaa güldüm yaa :w: :w: :w:
|
-Türkiye'yi Somali'ye şikayet edebilir..
|
Alıntı:
Somali değilde,afrika deseydi keşke.O zaman daha çok mazeme çıkardı. Mesela zengin bölge olan güney afrikaya giderdi denilebilirdi ;D |
Alıntı:
|
oradaki açlığın ve sefaletin sebebini de ak parti hükümetidir diye söylemesinden hiç de şaşırmam malum kendisi artık aşmış bir şahsiyettir :)
|
Saçma olmuş biraz.. :) Somali de ki sefaletin böyle eğlence konusu olması hoş olmamış.
|
Ak Parti Somali'yi bu hale getirdi diyebilir...
Bu söz y akışır ona |
Alıntı:
|
|
All times are GMT +3. The time now is 05:35. |