AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Milletvekilleri Forumu (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=381)
-   -   Ak Parti'li vekile kaset komplosu (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=154103)

onurcan 09-01-2011 04:15

Ak Parti'li vekile kaset komplosu
 
Başbakan Erdoğan hakkında "Onun demokratik bir Türkiye inşa edeceğine inanmıyorum" şeklinde ses kaydı ortaya çıkan Ak Partili vekil komployu deşifre etti. ...AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, bugün Youtube'a düşen ses kaydıyla ilgili olarak konuştu, "Bu konuşmayı Adıyaman gezimde söylediğim ispatlansın, hemen istifa etmeye hazırım. Ama eğer bu konuşmayı servis edenler, bunu ispatlayamıyorlarsa, müfteri ve alçakça bir komplo yaptıklarını kamuoyuna deklere etsinler" dedi.

Bugün Youtube'a düşen ses kaydında Ak Parti milletvekili Mehmet Metiner olduğu iddia edilen kişinin, "Ben Tayyip Erdoğan'la demokratik bir Türkiye inşa edileceği kanaatinde değilim" şeklinde açıklamalarda bulunduğu öne sürüldü.

Başbakan Erdoğan'ın Kürt politikaları konusunda eleştirildiği kaydı internete yükleyen kişi, başlangıç yazısında, bu konuşmanın Adıyaman'daki son bayram ziyaretinde çekildiğini iddia ediyor ve "Mehmet Metiner bayramda seçmenleri ile dertleşti. Kabine oluşturulurken bakanlık beklentisi yerine getirilmeyen Metiner açtı ağzını yumdu gözünü..." diyor.

10 YIL ÖNCE KONUŞMUŞ OLABİLİRİM

Konuyla ilgili Toplumsal Hafıza'ya konuşan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, bu konuşmayı hatırlamadığını, Adıyaman'daki bayramlaşma sohbetleri sırasında böyle bir beyanda bulunmasının mümkün olmadığını söyledi.

Ses kaydındaki konuşmanın genel seyrine dikkat edildiğinde, "Erbakan, yenilikçiler, Mehmet Ağar..." gibi ifadelerin kullanıldığını, dolayısıyla bu ses kaydının olsa olsa bundan en az 10 yıl önceye ait olabileceğini söyleyen Metiner, "Ben 2001 yılında HADEP'in Genel Başkan Yardımcısı'ydım. Bu dönemde böyle bir konuşma yapmış olabilirim. Henüz tam olarak anlaşılamamış bir oluşum hakkında, o dönemde böyle düşünmüş olabilirim. Ancak şimdi Başbakan Erdoğan'ın özellikle Kürt sorunu ve terör sorunu konusundaki cesur adımları, benim o dönemde söylemiş olabileceğim şeylerin ne kadar yanlış olduğunu ortaya çıkarmıştır" dedi.

DÜŞMAN NAMERTÇE SALDIRMIŞTIR

Sözkonusu konuşmayı hatırlamadığını söyleyen Metiner, "Eğer bana '10 yıl önce böyle söylemiştin, şimdi başka bişey diyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' deselerdi, bu mertçe bir yaklaşım olurdu. Ama bu kaydı şimdi yayınlayanlar, 10 yıl önceki konuşmayı bugün yapılmış gibi göstererek, çok namertçe saldırmışlardır. Sayın Başbakan benim kendisi hakkında ne düşündüğümü çok iyi bilmektedir. Dolayısıyla bu kaseti yapanlar, umdukları sonuçlara ulaşamayacaklardır" şeklinde konuştu.

İSTİFA ETMEYE HAZIRIM

Terörle müücadele konseptini bilen, PKK'nın Ergenekon'un Kürt ayağı olduğunu her platformda anlattığını belirten Mehmet Metiner, "Bu ses kaydını şimdi yapılmış gibi yayınlayanlar, Mehmet Metiner'i zayıflatarak mevzi kazanmaya çalışmaktadırlar. Kürt Mahallesi'nde sözü dinlenen Mehmet Metiner'i siyaseten tasfiyet etmeyi amaçlıyorlar. Ancak ben partimin bana vereceği her türlü göreve hazırım. Şimdi ben toplumsalhafiza.com'un aracılığıyla diyorum ki, bu ses kaydını yayınlayanlar, eğer bu ses kaydının Adıyaman'daki bayramlaşma ziyaretinde çekilmiş bir ses kaydı olduğunu ispatlarlarsa ben hemen partimden ve milletvekilliğinden istifa etmeye hazırım. Eğer bunu yapmazlarsa, o halde alçak müfteriler olduklarını tüm kamuoyu ibretle izleyecektir." dedi.

PKK SERVİS ETTİ

Kendisinin daha önce PKK tarafından ölümle tehdit edildiğini hatırlatan Metiner, Ergenekon'un Kürt ayağı olduğunu belirttiği PKK'nın bu kasetin arkasındaki asıl güç olduğunu iddia etti.

Ali Yiğit

Toplumsal Hafıza / ÖZEL

muh_ince 09-07-2011 22:19

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 942400)
[COLOR="YellowGreen"]AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, bugün Youtube'a düşen ses kaydıyla ilgili olarak konuştu, "Bu konuşmayı Adıyaman gezimde söylediğim ispatlansın, hemen istifa etmeye hazırım. /COLOR]

Neden istifa etmedi daha! İspatlandı kendi söylediği.

BlueMoon 09-07-2011 22:24

Alıntı:

muh_ince Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 946158)
Neden istifa etmedi daha! İspatlandı kendi söylediği.

amacın ne ?

anlamadım ?

Ebuzer 09-07-2011 22:25

http://www.habervaktim.com/haber/200...ur_diledi.html

Yıldırım 09-07-2011 22:51

Bu ses kaydı eminim 2002 yılı öncesindedir.
Ses kaydını dinlerken bir kaç ayrıntı var dikkatli dinleyin...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Yıldırım 09-07-2011 22:57

"Ak Parti'nin kurulmadan önceki zamanda söylemiş olabilirm.
Yanılmaktanda onur duyarım" diyor Metiner...
Metiner'in bu sözleri bayramda söylemediğine inanıyorum.Metiner'i sonuna kadar destekliyorum...

Metiner'in Cevabı
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Tarantula_ 09-07-2011 23:03

Ne var bunda ?

İcraatlarını görmeden önce böyle düşünmesi gayet normal, bir insanı tanıdıkça O insan hakkında fikirlerin değişebilir, benim fikri yapım bu şeklini alana kadar kaç kez şekil değiştirdi kimler hakkında yanlış düşüncelere kapıldım, yanlış şeyler söyledim ne var bunda ?

serdary 09-07-2011 23:45

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 946170)
Ses kaydını dinlerken bir kaç ayrıntı var dikkatli dinleyin...

Aynen. Bu noktalar konuşmanın-eğer metiner'e aitse- AK Parti'nin kuruluş dönemi veya öncesinde yapıldığını açıkça ortaya koyuyor..

Tarantula'nın da dediği gibi henüz icraate başlamadan bu tür yorumların yapılması çok da anormal değil...

Uyardığınız için teşekkürler...

Yıldırım 09-07-2011 23:54

Bu konuşma bayramda yapılmış gibi servis edildiğinden toplum nezdinde Ak Parti'de çatlak var imajını yaratmak istediler ama başarılı olamadılar...

serdary 09-08-2011 00:04

Yani bir boşluktan yararlanmaya çalıştığı besbelli. Siyasal bir boşluk var. Bu boşluğu doldurabilecek etkili isimlerden biri olarak gözüküyor.

...yeni bir siyaset teorisi ortaya çıkıyor, yeni bir ekonomik politika, yeni bir sosyal, kültürel, siyasal proje ortaya çıkıyor...

...Kürt sorununa el atabilir.

... Tayyip Erdoğan’ın aslında Kürt sorununun ne çözümünde ne de demokratikleşme sürecinde çok aktif bir rol oynamayacağı sonucuna götürür.


______________________

Benim yakaladığım birkaç kısım; uğraşamayacak veya dinleyemeyen arkadaşlar için...


All times are GMT +3. The time now is 13:54.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023