![]() |
chpliler kendilerini tatmin etti
Baktılar ki iktidar olamayacaklar,bari işgal midir nepisliktir eski kafa yapılarıyla bakanlık koltuklarına oturdular ;D
Beyin ile oturmaya yarayan organın yer değiştiği bir hal http://img.internethaber.com/gallery/21244/8.jpg |
Alıntı:
sesli güldüm;D |
23 Nisan'da bile sıra gelmiyor bırakın bir günlüğüne oraya otursunlar :) Gazeteci felan çağırıp soru alsalarmış keşke :)
|
Baksanıza hiç hareket ses yok hepsi sabit o kadar mutlu mesutlar ki grup başkan vekilleri diğer arkadaşlarını çağırıyor o tadı almaları için ;D
|
Chp'lileri bilmem ama bizim bakanlar ne kadar hakediyor o koltukları tartışılır.Geçen Pakize Suda o hiç sevmediğim,amacını anlayamadığım programında halka en beğendiği 3 bakanın isimlerini soruyor.Millet bakan ismi bile hatırlamayınca soru sadece 3 bakan ismi söylemeye çevriliyor.Ben bu soruyu kendime sordum da,kabinenin tamamını sayabilirim belki ama beğendiğim 3 bakan zorla çıktı.
Sırf bu yüzden kullanacağım ilk oyu Akp'ye verirken tereddüt edebilirim.Zaten hala yeni genel başkanın kim olacağı da belli değil... |
All times are GMT +3. The time now is 03:46. |