![]() |
Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Uzun bir aradan sonra Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: ..... En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Şair Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... |
Uzun zamandır ihmal ettiğimiz bir konu hazır forum aktif günler geçirirken bu konuyu da aktifleştirmek gerekir sanırım...
Hadi hayırlısı bakalım... :) |
Hadi bakalım ... :) |
Birisi başlatsa devamı gelecek sanırım... Bir gönüllü lazım... :hihi2:
|
Alıntı:
sen bize veyz ol kardeş,en çok tanıyanlardansın forumu :evet: |
Alıntı:
|
Alıntı:
bir iki kişiden tercihler gelse,benimde kafamda ampül yanar,birkaç kez doldurmaya kalktım tercihleri yarısından fazlasını boş bıraktım :) |
Alıntı:
Seni seçtim pikaçu ;D :w: Sen başlat biz devamını getirelim... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kolay gelsin kardeşim ALLAH zihin açıklığı versin... Akşama yaparsın artık... Benimde vaktim olursa akşama yapabilirim... |
All times are GMT +3. The time now is 09:29. |