AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Erdoğan İmralı ile neyi görüşüyor? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=168219)

manifesto 12-29-2012 03:17

Erdoğan İmralı ile neyi görüşüyor?

Hatırlarsınız ki "görüşen şerefsizdir" noktasından "imralı ile görüşüyoruz" noktasına gelmek bir yıl sürmedi.
Şimdi o noktadan bu noktaya gelirken tabi bir takım hasarların ortaya çıkması kaçınılmaz.
Benim merak ettiği İmralı ile neyi görüşüyorlar?
Apo örgütü dağdan indir biz de seni eve gönderelim şeklinde bir görüşme mi yapılıyor?
Madem görüşüyorsun veya görüşecektin,görüşüyorsunuz diyenlere bunca azar ve ayar ne içindi?

Apo ile görüşülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Türkiye hükümet ve halk olarak demokrasinin gereğini özgürlüklerin ve insanlığın gereğini yerine getirsin kafi

Saltuk Buğra Han 12-30-2012 00:51

apo kim ki ? sonuç olarak imralı ile görüşelicek !
Ama saygısızlık olmaması için imralı ile görüşmeden önce muhakkak Çanakkale ile bir görüşülmesi gerekir diye düşünüyorum.Sanırım anlatacak çok şeyleri vardır.
Yanlız görüşürken dikkat etmek gerekir. Mazallah toprağın altından bir el çıkar paçasını çekmek suretiyle al aşağı eder de ödü patlar adamın.

Garibüzzaman 12-30-2012 19:19

Ne söylesek Laf-ı Güzâf, Ne söylesek İsrâf- Kelam...!!!

ARİF DEMİR 01-01-2013 16:38

arkadaşlar apo şuan destekliyenler avrupa ve batı devletleridir.Peki neden bizim ülkemiz onunda cevabını vereyim bizim ülkemiz aslında petrol zenginligi olan bir ülkedir.Ama o petrolu çıkarmamaıza yetki yok çünkü lozan anlaşması var o anlaşma 2023 te sona erecek baş bakan ise bunu biliyor bumdan dolayı 2023 ü gösteriyor yani 2023 e kadar dagdan indidler indiler inmediler ise kimse onlara destek vermiyecek parası olmayan bir örgüt eylem yapamaz . Bununla bereber ayakta duramaz yani az kaldı ama terör bittikten sonra kürtlere yine ezziyet çektirilirmi diye sorular var onuda zaman göstereçek terörü eskiden kürtler yönettigi dogru ama şimdi ise yüzde 85 ini emenilerden oluşuyor bunuda dikkate alalım

manifesto 01-05-2013 23:15

Açıkçası bu görüşmeler benim zoruma gidiyor
Eşkiya başı tüm ülkenin gündemi
Apo hazretleri ne der
Onu nasıl ikna ederiz
Acaba barış için bir şey yapar mı?
...
Ama başka çözüm önerisi olan?
Bunu da istemeye istemeye deneyeceğiz sanırım
Ama iş öyle bir noktaya gelir ki
Apo da serbest kalsın noktasına gelir
Buna hazır mısınız?

eeeeeeeeee 01-20-2013 16:52

bop adım adım uygulanıyor

eeeeeeeeee 01-20-2013 16:55

bırakın dizi seyretmeyi

eeeeeeeeee 01-20-2013 16:56

tv kanalları kürdistan demeye başladılar

BlueMoon 01-20-2013 17:53

bu görüşmeden bişey çıkmaz hiç umutlanmayın

koskoca devlet eli kanlı teröristten umut eder hale gelmiştir, getirilmiştir. biz terörü bitiremedik sen bitir hesabı. o hainin dediği olması için taviz vermen gerekir. kırmızı çizgilerinden geri adım atman anlamına gelir

bu iş memleketi bölünmeye kadar götürür. benden demesi..

Shaguj 01-31-2013 20:27

Peki bu görüşmeler parti tabanında ne etki yapıyor burda söylenenler parti içinde söylenebiliyor mu hiç sanmıyorum herkes 3 maymunu oynamaya devam ediyor.

All times are GMT +3. The time now is 13:19.