AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21536)

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:42

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız ve evde sesler duyuyorsunuz. Ne yaparsınız ?
Hehehe..Ben korkudan ölürdüm.. :o ;D ;D ;D ;D

sesli34 03-03-2008 00:44

valla sonuçta korksakta kim vardiye bakardım

ya o beni ya ben onu

hayalet mayalety dinlemem

furirdim oni :D :D :D

ümitli_bekleyis 03-03-2008 00:45

Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs ise elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

yasinarslanpay 03-03-2008 00:47

Evde bişey olmaz ben uyumaya çalışırdım..

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:47

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Feyza 03-03-2008 00:49

kaldım ve gecenin 3 de gürültü yapan hırsıza dayanamayıp kimo dedim :) oda kaçtı :D

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:51

Ben çıkıyorum sabaha geldiğimde artılarım çoğalmış olursa korkum geçer.. :D :D ;D ;D yinede sizin takdiriniz tabi.. :-\ ;D ;D hadi selametle..Bol artılı paylaşımlar.. ;D

ümitli_bekleyis 03-03-2008 00:51

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Korkma ben varım : )Hem Ablan da varmış bak ne güzel .Tam olarak yalnız sayılmazsın ;)

YavuzSultanSelim 03-03-2008 00:52

ben boğazını sıkmazdım :D

dildade 03-03-2008 00:53

Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..
Bir kaç kere de yaptım yani :P

All times are GMT +3. The time now is 13:26.