AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   CHP'li eski başkan: Kur'an dağıtmak suçsa ben de suçluyum.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=23243)

RDönmezs 03-22-2008 11:57

CHP'li eski başkan: Kur'an dağıtmak suçsa ben de suçluyum..
 
CHP'li eski başkan: Kur'an dağıtmak suçsa ben de suçluyum
AK Parti'ye açılan kapatma davasının iddianamesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hakkında 5 yıl siyaset yasağı isteniyor.


http://medya.zaman.com.tr/2008/03/22...rmen-kuran.jpg


Gerekçe olarak Kur'an kursu öğrencilerine Kur'an-ı Kerim dağıtması gösteriliyor. Karaosmanoğlu, gazetede çıkan bu haberlerden sonra Türk Diyanet Vakıf-Sen'in fakir öğrenciler için yaptıkları bir ricayı değerlendirdiklerini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP Kocaeli il Başkanı Sefa Sirmen'in de hacı adaylarına 5 bin adet Kur'an dağıttığı ortaya çıktı. Sirmen, bu icraatının arkasında. Körfez Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı'nı ziyaretinde konuyla ilgili soruları cevaplayan Sirmen, "Kur'an dağıtmak suçsa ben de dağıttım, cami de yaptırdım." dedi. Karaosmanoğlu'nun sadece Kur'an dağıttığı için suçlu bulunmasını doğru bulmadığını vurguladı. Sirmen, Kur'an dağıtmanın suç olduğuna inanmadığını belirtirken "Eğer bu suç ise ben de suç işledim." ifadesini kullandı.

Mehmet Güler, Kocaeli
22 Mart 2008, Cumartesi

ZAMAN

sertkaya 03-22-2008 12:16

CHP'li eski başkan: Kur'an dağıtmak suçsa ben de suçluyum..
 
chp liler dogarken suçlu dogmuş zaten :D

RDönmezs 03-22-2008 12:51

CHP'li eski başkan: Kur'an dağıtmak suçsa ben de suçluyum..
 
Alıntı:

sertkaya Nickli Üyeden Alıntı
chp liler dogarken suçlu dogmuş zaten :D

Dimi güzel dedin bunu :D


All times are GMT +3. The time now is 15:17.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023