![]() |
Bir Kardeşliğin Hikayesidir Bu...Fb-Gs-Bjk
Evet bugün 2 Nisan 2008 , tarihi bir gün çünkü Fenerbahçemiz Avrupa şampiyonlar liginde , son 8 devin kaldığı o ölüm kalım mücadelesinin ilk maçına çıkacak
Ben başlıkta olan kardeşliği anlatmak istiyorum O kardeşlik Ay - yıldızın etrafında toplanan kardeşliğin hikayesidir , o kardeşlik toprak sahada yere düşen Fenerbahçeliyi bir beşiktaşlının kaldırmasıdır , o kardeşlik sakatlanan bir Galatasaraylıyı Fenerlinin kenara kadar sırtında taşımasıdır , o kardeşlik mağlubiyete üzülen bir Beşiktaşlıyı alnından öperek teselli eden Galatasaraylının hikayesidir ama gerçektir... [size=10pt]...ŞAH DAMARIMDA AKAN KAN KADAR GERÇEKTİR. VATANA HİBE ETTİĞİM CAN KADAR GERÇEKTİR. ...Hayır , abartmıyorum bilakis o büyük kardeşliği ifade etmekte zorlanıyorum , benim küçük dünyam bu büyüklüğü anlatmaya yetmez fakat kısacık ömrüm bu kardeşliğin ne kadar büyük olduğu idrak etmede yeterli olacaktır. Evet ben bir Fenerbahçeliyim ama; yeri geldi galatasarayla sevindik yeri geldi beşiktaşla güldük Sizede bu kardeşliğin gururu yakışır. Gelin bugün beraber üzülelim , beraber sevinelim , Ağlayalım gülelim , sonunda ; ZAFER , KARDEŞLİĞİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] |
neden böylesine harika bir konuyu cevapsız bıraktınız anlamıyorum..kavga etmek daha ağır basıyor belki ondandır...
ne dersiniz_?????? |
Yaşasın hakların takınların kardeşliği :-* (solcu sloganı gibi oldu :D )
+1 |
Alıntı:
buradayız ;) ;) dediğin gibi ZAFER KARDEŞLİĞİN OLSUN |
Konuda bir fb li, bir bjk li birde gs li var bir ts li olarak bende geleyimde kareas tamamlansin 8)
|
tabiki...Trabzonspora da her zaman yer varr :) :)
hem bi kere o benim kardeş takımım..malum bizde karadenizliyiz :D |
Alıntı:
|
hadi iyi olan kazansın diyip işi yokuşa sürmeyelim
Türk takımı kazansın... |
Tebrikler...
|
Hala cheLsea diyen bir gurup arkadaşa ithaf ettim :D :D