![]() |
Voleybol Severler
Ben hemen hemen 4-5 yıldır aralarla da olsa voleybol oynuyorum.
Şu anda lise okul takımımda oynuyorum. Sağoslun küçükken Konya da Vakıfbank İ.Ö.O Ömer Hocamız sayesinde başladım. Şu anda tuttuğum takım Meram Belediye Spor :-* Çok güçlü olmasalarda gönlümün 1 numaraları nedense. Başka voleybol oynayan takip eden arkadaşlarımız var mı? |
Voleybol Severler
ya amatör olarak bi clubte oynuyorm ama öle takip etmiyorum fazla
ama güzel bi şe oynamak ;) |
Voleybol Severler
bende amatör beden derslerinde oynuyorum..ama takımın yıldızıyım :D
|
Voleybol Severler
kucukken bende oynamistim amator olarak, baska bir cok sporda yaptim ama ayaklarimdan ellerime kollarima tutun her yerimi kirdim maffettim :D artik ise yaramaz hale geldim :)
ama cok seviyorum sporu, benim en buyuk ilgi alanim sayilir |
Voleybol Severler
Alıntı:
|
Voleybol Severler
Alıntı:
|
Voleybol Severler
Volleybol benim de en sevdigim spor oynamak icin yoksa izlemek icin futbolu tercih ederim.
Beden dersinde oynuyoruz arasira.. |
Voleybol Severler
Bir de çok eğlenceli futbol gibi koş koş değil.
Kafayıda kullanmak gerekiyor bazı yerlerde... |
arkadaşlar ben de voleybola bayılırım 6 yıldır filan oynuyorum şu anda okul takımımın kaptanlığını yapıyorum bayılıyorum ya ama eczacıbaşı zentiva yenildi ya:( bu beni .ok üzdü artık 3. olmaya bakacağız:(:(:(
|
Eczacıbaşı Zantiva İtalya Perugia’da oynanan Indesit Şampiyonlar ligi dörtlü finalinde dördüncü oldu. Finalin ilk günün de Dinamo Moscow takımına 3-0 yenilen Eczacıbaşı Zentiva final şansını kaybederken, ikinci gün Perugia takımına da 3-1 yenilerek dördüncü oldu. Eczacıbaşı Zentiva’nın Cumartesi gün oynanan Dinamo Moscow maçını alması halinde Final maçında takımızı desteklemek için TVF tarafından 150 kişilik uçak kaldırılması planlanmıştı.:(:(:(
|
All times are GMT +3. The time now is 20:55. |