AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Şiir (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=140)
-   -   ღ♥ღ... ღ♥ღ...ღ♥ღ... HUZUR'uMaღ♥ღ... ღ♥ღ... ღ♥ღ... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=27141)

acizane44 04-30-2008 15:03

ღ♥ღ... ღ♥ღ...ღ♥ღ... HUZUR'uMaღ♥ღ... ღ♥ღ... ღ♥ღ...

İyi ki varsın...

Ne başka bir gözde,ne başka bir seste ne de başka bir tende arayamam bundan sonra sende ki huzuru!

İyi ki varsın...

Ne senden sonra,ne seninleyken ne de sensizlikten ağlamam bundan böyle...Çünkü sen yüreğimle sevdiğimsin!

İyi ki varsın...

Yanındayken,omzundayken,gönlündeyken,uzaktayken,yü reğindeyken bile hasretini çektiğimsin..Sevgimdensin!

İyi ki varsın...

Umudumsun,huzurumsun,sevdiğimsin,öldüğümsün,hayatt a kalışım,yaşama çırpınışım ve sen yüreğimle beraber sırdaşımsın!

Sen Yüreğimi İstila Eden
En Özel İşgalisin Düşüncelerimin..

Ak_Kelebek 04-30-2008 15:29

acizane emeğine sağlık canım izninle kopyaladım + :-*

acizane44 04-30-2008 15:31

Rica ederim canım beğenmene sevindim emeğimi yorumsuz bırakmadığın için ben teşekkür ederim tatlım :)

Ak_Kelebek 04-30-2008 15:34

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim canım beğenmene sevindim emeğimi yorumsuz bırakmadığın için ben teşekkür ederim tatlım :)

emeğin böylesine teşekkür az kalırdı herkesehaber verdim bende :D :D

acizane44 04-30-2008 15:36

:D :D ;) saool tatlım...

Duygu'Seli~ 04-30-2008 16:47

??? Bunu okuyunca birşeyler sezinledim acaba ben mi fesadım yoksa benden başkalarıda mı düşündü bunu.. ??? ;D güzeldi gerçekten yüreğinize sağlık.. :-* bakmayın bana şimdi arada böyle saçmalarımda.. ;D

sesli34 04-30-2008 16:50

güzelmiş emeğine sağlık

acizane44 04-30-2008 16:51

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
??? Bunu okuyunca birşeyler sezinledim acaba ben mi fesadım yoksa benden başkalarıda mı düşündü bunu.. ??? ;D güzeldi gerçekten yüreğinize sağlık.. :-* bakmayın bana şimdi arada böyle saçmalarımda.. ;D

Ne geldi acaba ??? ??? ::)

NuR-eFSaN 04-30-2008 17:04

İyi ki varsın...

Umudumsun,huzurumsun,sevdiğimsin,öldüğümsün,hayatt a kalışım,yaşama çırpınışım ve sen yüreğimle beraber sırdaşımsın!

Çok güsel cnm + 1 :-[

Duygu'Seli~ 04-30-2008 17:13

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı

Ne geldi acaba ??? ??? ::)

Cıkk..Söyleyemem.. ;D ama bence siz anladınız.. ;) :-X neyse o halde ben şimdi bir artı veriyim.. ??? sonrada çenemi kapatayım.. ;D

All times are GMT +3. The time now is 05:38.