AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Benide Kapatın ve Zeki hanım kardeşlerime armağanımdır.. (: (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28313)

Duygu'Seli~ 05-10-2008 21:47

Benide Kapatın ve Zeki hanım kardeşlerime armağanımdır.. (:

ZEKİ VE HAZIRCEVAP KADINLARA SAYGILARIMLA……..

KELİMELER

Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime'

Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.'

Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'

YARADILIŞ

Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar saf, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.'

Karısı yanıtladı: ALLAH beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; ALLAH beni seni çekici bulayım diye çok saf yarattı!'

KONUŞMAMA CEZASI

Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı.

Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller (İstisnalar Hariç)

BUNU GÜLMEYE İHTİYACI OLAN ZEKİ KADINLARA VE KALDIRABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ERKEKLERE GÖNDERİN!

??? ??? ??? ??? ??? ???

sümeyra 05-10-2008 21:52

Bu temelin fıkrası değilmiydi :o Erkekler hep bayanların çok konuştuğundan şikayet ederler ama bayanlar olmasa hiç bir işlerini hatırlayamazlar.
Teşekkürler duygu +1 ;)

Duygu'Seli~ 05-10-2008 21:57

Alıntı:

sümeyra Nickli Üyeden Alıntı
Bu temelin fıkrası değilmiydi :o Erkekler hep bayanların çok konuştuğundan şikayet ederler ama bayanlar olmasa hiç bir işlerini hatırlayamazlar.
Teşekkürler duygu +1 ;)

Bilmem Temelin fıkrası mı.. ;D aman canım kimin olduğu möhüm değell..Möhüm olan içindeki mesaj.. :D ;D

eddie 05-10-2008 22:49

çok möhüm mesajlar vermişsin duygu
ayrıca + ama 1 saat sonra.. yazı süper..

YavuzSultanSelim 05-12-2008 04:13

değiştirip değiştirip sonucunda işi kadınların feministliğine getiriyolar işi.

istiyosanız 2 dakika da ben size yazarım tersine çevirip işi :D

feminist duygu...

Duygu'Seli~ 05-12-2008 19:06

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
değiştirip değiştirip sonucunda işi kadınların feministliğine getiriyolar işi.

istiyosanız 2 dakika da ben size yazarım tersine çevirip işi :D

feminist duygu...

Feminist değilim..Feministliklte bana göre ırkçılık gibi kötü ve aptalca bir şey.. ;) maksat latife yapmak..Tabi anlayana.. ???

All times are GMT +3. The time now is 21:49.