AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=30580)

Üç mevsim 06-01-2008 01:13

Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!!

Arkadaşlar bölümüzde bir eksiklik vardı ve şimdi giderildi :D Koskoca Trabzonspor Bölümü olur da o bölümün en iyi Trabzonsporlusu olmaz mı??? Haydi en iyimizi belirleyelim :-X

Demokrat 06-01-2008 01:14

bu konuda kendime oy veriyorum izninizle :)..

Berika 06-01-2008 01:16

güncelleyecek bir konu çıktı :D :D :D

demokrat

necip fazıl

Üç mevsim 06-01-2008 01:16

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

Bu Demokrat rumuzuyla kendine oy veriyorsun öyle mi? Hadi mavera'yla olsa neyse :P Bu ne kadar etik arakadaşlar ?

tayyipleyiz 06-01-2008 01:17

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bu Demokrat rumuzuyla kendine oy veriyorsun öyle mi? Hadi mavera'yla olsa neyse :P Bu ne kadar etik arakadaşlar ?

Bu güzeldi ... :D

Demokrat 06-01-2008 01:17

kardesim ben adil bir oy kullandim..cok iyi bir trabzonsporluyum, aksini idda eden varsa buyursun :) benim ufakligin odasi dahil, herseyi bordo mavidir biz babadan böyle gördük 8)..
Biz Trabzonsporu günübirlik mutluluklar icin degil, bizi yansittigi icin sevdik 8)

Beritan 06-01-2008 01:18

bende zaten 3 kişiye verirdim :-X
hadi kullandık hayırlısı

tayyipleyiz 06-01-2008 01:18

Yanıtta şık oldu, tebrik ederim ... :-*

Düş Sokağı Sakini 06-01-2008 01:19

Alıntı:

kardesim ben adil bir oy kullandim..cok iyi bir trabzonsporluyum, aksini idda eden varsa buyursun :) benim ufakligin odasi dahil, herseyi bordo mavidir biz babadan böyle gördük 8)..
Biz Trabzonsporu günübirlik mutluluklar icin degil, bizi yansittigi icin sevdik 8)

evet ben buna şahit oldum. bende sana veriyorum oyumu..

Demokrat 06-01-2008 01:20

birde beni buradaki arakdaslardan ayiran ben Trabzona hayatimda hic gitmedim, hic görmedim ancak biz yinede kolayi secip istanbul takimlarini secmedik, biz baba yadigari emanete sahip cikip, memleketimizi sectik 8)..
Sunu acik söyleyim belki bir gün Ak partili olmayabilirim ancak degismeyen tek sey Trabzonsporum olacaktir..

All times are GMT +3. The time now is 16:53.