AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=162)
-   -   "Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur" (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=36312)

kartaLiçe 07-17-2008 15:27

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"
 

http://www.karakartal.com/images/hab...in033_1707.jpg

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"


Beşiktaşımızın Genel Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampını arkadaşımız Nurettin Ercan’a değerlendirdi. Kamp çalışmasının mükemmel geçtiğini belirten Engin, “Tüm futbolcularımızın çalışmalara katılması ve sakatlık geçirmemesi bizim için kampın en sevindirici tarafıydı. Eksiklerimiz yok mu? Tabi ki var ama gücümüzü ve neler yapabileceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hazırlık maçlarında aldığımız skorlar ve oynadığımız futbola kimse kanmasın. Beşiktaş Şampiyonluğun en büyük favorisi ve kendimize rakip de görmüyorum. Geçtiğimiz sezonki gibi hakem hataları olmazsa şampiyon biziz” dedi.

KADROMUZ DAHA İYİ

Yeni transferlerle Beşiktaş’ın geçen seneye göre daha güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Engin şöyle konuştu: “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki geçen sezonki kadromuzdan çok daha iyi kadromuz var. Türkiye’nin en iyi forvetine ve orta sahasına sahibiz. Defansımıza da çok önemli kendi ülkesinin milli takımlarında oynayan futbolcuları aldık. Seriç eleştiriliyor ama bu futbolcu İtalya’da Bari, Brescia, Parma ve Hırvat Milli Takımı’nda oynadı. Bu takımlarda oynayan futbolcu kötü olamaz. Bonservisine para vermedik. Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inanıyorum. Sekiz yabancı futbolcudan altısını ilk 11’de oynatabiliyoruz. İki yabancı da kulübede oturacak. Ama o kadar iyi yerli futbolcularımız var ki yabancıların işleri çok zor.”

Kaynak: Akşam

YavuzSultanSelim 07-17-2008 15:28

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"
 
Ya bi git :D Ertuğrul sağlam açıklama yapıyor orta sahamız çok kötü diye. Bu çıkmış en iyi kadro bizde diyo Buna çocuklar bile inanmaz

suskun_prenses 07-17-2008 20:14

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"
 
ya burakın Allahınızı severseniz bu takımın neresi iyi yaw.daha bükreşi bile yenemedik benim bu sene hıc umudum yok.yonetim istifaaaa.

politikaci 07-17-2008 20:19

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"
 
siz taraftarları uyutmaya devam edin


All times are GMT +3. The time now is 22:41.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023