AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Holiganlar Avusturya'da da sahnede!!! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=36322)

oguzdesouza 07-17-2008 16:51

Holiganlar Avusturya'da da sahnede!!!

Takım otobüsü taşlandı

Wörgl'de oynanan hazırlık maçı sonrası Kitzbühel istikametine hareket eden takımımızın otobüsü ilk kavşakta taşa tutuldu. Otobüsün ortasında bulunan kapının camının kırıldığı olayda taş atıp kaçanların üzerlerinde Galatasaray forması olduğu ve süratle olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Takımı getiren otobüs şöförünün Kitzbühel polisine ifade verdiği bildirildi.

fenerbahce.org

politikaci 07-17-2008 17:11

başınıza taş düşse bizden bilceksiniz .. gs forması olduğunu kanıtlasın.. işte taraftar galibiyet istiyor.bu resmi site çok olmaya başladı hadi antu olsa tamam dicem ama kimki bizim tarfatara laf atar eğer gs taraftarıysa ve böyle diceklerse oh olmuş bende olsam bende atardım kafasını yarsaydı keşke azizin hemde

Ömer_Furkan 07-17-2008 17:48

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
başınıza taş düşse bizden bilceksiniz .. gs forması olduğunu kanıtlasın.. işte taraftar galibiyet istiyor.bu resmi site çok olmaya başladı hadi antu olsa tamam dicem ama kimki bizim tarfatara laf atar eğer gs taraftarıysa ve böyle diceklerse oh olmuş bende olsam bende atardım kafasını yarsaydı keşke azizin hemde

yavaş yar birazz :D :D :D

yaptıklarıda hiç hoş değil sanki yunanlılar.. onlarda türk anlamıyorum hiçç >:( >:(

politikaci 07-17-2008 17:49

bana kanıtla gs li olduklarını .. gs li olsa bile RESMİ SİTENİN uslübü ve ciddiyetinden dolayı yazılmaz öyle

Ömer_Furkan 07-17-2008 17:57

gs li veya başka bi takımlı ne fark ederrr.... >:( >:(

politikaci 07-17-2008 18:25

Alıntı:

Leonidas Nickli Üyeden Alıntı
gs li veya başka bi takımlı ne fark ederrr.... >:( >:(

ozaman fb nin resmi sitesi oraya g li vey abaşka bi takımlı yazsaydı.. ben inanmıyom gs li olduğuna.. sonuçta orası gurbet ve herkes kendi ülkesinin özlemini çekiyor kimse başka takım olsada yapmaz

AK_Türk 07-17-2008 18:58

Bu fb siteside Galatasaraydan korkusundan ne yapacagini sasirmis. Nerde sari kirmizi hemen GSli saniyorlar :D

oguzdesouza 07-17-2008 22:34

Bunu yapan çirkef holiganları sonuna kadar kınıyorum... >:(

Herkesin ne olduğu anlaşılıyor

Ömer_Furkan 07-18-2008 00:54

gs lilerde yapmıs olabilir başkalarıda ama otobüsün camını indermelerinin amacı ne olabilir durduk yere mac yok bişey yok yanii cok anlamsız...

anti_holigan >:( >:(

RDönmezs 07-18-2008 01:48

İnşAllah 6s yapmamıştır diyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 05:13.