AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Ağaç Kadın (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=41852)

HASKIZ 08-27-2008 10:49

Ağaç Kadın
 
center]http://resim.samanyoluhaber.com/resim/agac_adam_1.jpg
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/agac_adam_3.jpg
http://www.sempatics.com/wp-content/...887701al41.jpg
http://image.haber7.com/haber/85146.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4496256.jpg
http://www.blogdevri.com/wp-content/...gac_adam_4.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/3972/aaadam1db6.jpg

'Ağaç Adam' iyileşiyor

Gençken geçirdiği bir kaza yüzünden kolları ve ayaklarından 'kökler' çıkmaya başlayan 35 yaşındaki balıkçı Dede, artık kollarını kullanmaya başladı. 35 yaşındaki Endonezyalı balıkçının hastalığına teşhis koyan Dr Anthony Gaspari, Dede'den ameliyatla 6 kilo hastalıklı doku aldı. "Ağaç adam" olarak tıp literatürüne geçen ve tüm dünyada şaşkınlık yaratan Endonezyalı köylü, dokuz ay süren tedavi ve bir dizi ameliyattan sonra iyileşmeye başladı.

Hayata yeniden bağlandığını dile getiren Dede, artık geleceğe umutla bakmaya başladığını söyledi. Tedavisi için 18 uzmanın kontrolünden geçen Dede, bir kaç ay içinde eski haline dönebileceğinin müjdesini verdi.

Geçtiğimiz aylarda Amerikalı dermatoloji uzmanı Anthony Gaspari Endonezya'ya gelerek gerekli testleri yaptıktan sonra A vitamini tedavisiyle sorunun çözebileceğini açıklamıştı.

Ayaklarından ve ellerinden 'kökler' uzayan Endonezyalı balıkçı, bu rahatsızlığı yüzünden önce işinden olduktan sonra karısı tarafından terk edildi. Dede'nin şuan en büyük hayali yeniden evlenip bir aile kurmak.


http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Li...CR16113720.jpg
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Li...CR16141542.jpg[/center]

R.T.E. 08-27-2008 10:52

Ağaç Kadın
 
iğrendim ne oldu da başlarına bu geldi ki...

Gönülden 08-27-2008 10:59

Ağaç Kadın
 
Ya bu nasıl hastalık gerçekten doğru mu :o
Rabbim yardım etsin :(...tüylerim ürperdi...


All times are GMT +3. The time now is 02:52.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023