![]() |
Bende Aranızdayım..
Selamin Aleyküm
Ankara'dan katılıyorum.. Nette Akp ile ilgili araştırmalar yaparken tesadüf sitede buldum kendimi ve çok beğendim. Umarım daha güzel bilgilerle beraber paylaşımda bulunuruz. Saygılarımla.. |
Aramıza hoşgeldiniz Onur bey. Yeni üyeliğiniz forumumuza yeni değerler kazandırması dileği ile... İyi forumlar ;1
|
Aleyküm selam onur kardeşim.Aramıza hoşgeldin.Ak parti ailesi olarak seninle daha güzel ve faydalı paylaşımlara imzamızı atacağız inşALLAH
|
aleykümselam...hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle hayırlı paylaşımlar... |
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..
Şubat'a kadar sizlerle beraber olacam. |
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Üyeliğin hepimiz için hayırlı olsun. Daimi olman temennisiyle..
|
Hoşgeldiniz efendim, umarım hayatınıza anlam katacak paylaşımlarla vakit geçirir, forum ailemizin memnuniyetini kazanır ve forum ailesini memnun edersiniz. hayırlı paylaşımlar... :gül:
Not: DJ_MERT hergün 13:00-15:00 arası Ak Radyo'da yayın vermekte olup, sizleri görmekten şeref duyar. :saygılar: |
aleyküm selam ve rahmetullah aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve aktif olmanız dileğiyle ..... |
Alıntı:
aleyküm selam hoşgeldiniz iyi ettiniz geldinizde hani tatlınız??? umarım daim olursunuz;1 |
ve aleyküm selam hoş geldiniz aramıza kardeşim :) neden şubata kadar?
|
All times are GMT +3. The time now is 10:04. |