![]() |
Selamun aleyküm
Merhaba arkadaşlar ben Pembik :) Artık bende sizin aranızdayım..Arkadaşım ak_kelebek sayesinde duydum siteyi ve site çok güzel olmuş emeğinize sağlık...hayırlı forumlar dilerim hepinize... |
:gül: ve aleyküm selam dostum hoşgeldin,sefalar getirdin aramıza :) seni bu platformda gördüm ya ölsemde gam yemem artık :w::w::w: Canımsın iyi ki geldin;1 Hayırlı forumlar dilerim... Umarım faal olursun yoksaaaaa :paat: |
Aleykümselam aramıza hoş geldiniz dostum tavsiye ettiyse bildiği vardır ;;)güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle:gül:
|
Sayın Pembik, ümit ediyorumki tavsiye edenlerden razı olucaksınız. Umarım bizde sizden razı oluruz. :) Dostluğun, sevginin, aşkın, muhabbetin ortamına hoşgeldiniz dileklerimi iletirken, DJ_MERT ve sevgili dinleyenleri ile birlikte olmak isterseniz; her gün saat 13:00-15:00 arasi http://radyo.akpartiforum.com/ adresinde sizleri bekliyor olucağım. reklam yapmadan edemiyom ;ı: :çiçek::gül: HOŞGELDİNİZ:çiçek::gül: :saygılar: __________________ |
Aleyküm selam aramıza hosgeldiniz öncellikle üye oldunuz icin size sonrada Ak kelebeğe çok teşekkür ederiz. Hoş vakit geçireceğinizden eminim :gül::güzel:
|
Aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle ....hayırlı forumlar dileriz... |
Aleyküm selam pembik umarım daim olursun....da bir sorunumuz var....senin tatlın nerde:V
|
Alıntı:
Aleykum selam pembik kardeş, hoşgeldin aramıza.:gül: ALLAH ak_kelebek,ten razı olsun sana vesile olduğu için. inş,ALLAH hep buradasın bundan sonra. |
pembik kardeşim hoşgeldin öncelikle.Hayatında ki dönüm noktasını hakkaniyetle gerçekleştirip,üzerinde ki kara bulutları bertaraf etmen sevindirici.Rabbim hakında hayırlısını ihsan etsin.Kelebekler birkaç ipucu verdi...;;)
|
aleyküm selam ve rahmetullah aramıza hoşgeldiniz pembik deyince nedense aklıma birden pendik geldi :) gelişinizin daim olması duasıyla tekrardan hoşgeldiniz |
All times are GMT +3. The time now is 11:16. |