AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   ERDOĞAN'dan Kılıçdaroğlu'na hatırlatma (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=53504)

Necip Fazıl 01-27-2009 13:17

ERDOĞAN'dan Kılıçdaroğlu'na hatırlatma
 
Başbakan Erdoğan AK Parti Meclis Grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan çizme giyip İstanbul'un varoşlarına çıkmayı planlayan CHP'li Kılıçdaroğlu'na bir hatırlatma yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Meclis Grup toplantısında konuşuyor.
Geçenlerde çıkmış bir arkadaş "ayağıma çizmelerimi giyip İstanbul'un varoşlarını dolaşacağım diyor. Bu arkadaşım tam 16 yıl geç kalmıştır. İstanbul'da artık çizmeyle dolaşacak yer mi kaldı? Biz buraları parke ve asfaltlarla döşedik. Artık oralarda modern belediyecilik anlayışı var beyefendi. Ha CHP'li belediyelerin böyle yerler olabilir o başka..
Bu ülkede kuru sıkı atan anlayış var. İftira atıp kumpas kurarak çamur anlayışını sürdürüyorlar. Biz İstanbul için 3Ç planını 1992'de ortaya koyduk. Çünkü o zaman CHJP'nin çöp çamur çukur belediyecilik anlayışı vardı. Plan proje üretmek yerine çamur üretmeyi tercih ediyorlar.
Genel Başkanları aksine adaylar farklı şeyler söylüyorlar. Öğrenci burslarını engellediler şimdi kendileri daha fazlasını vereceklermiş. Kömür dağıtmayacaklarmış 600 TL yardım yapacaklarmış. 1 anahtar 5 anahtar vaatleri vardı. Bunlar aynı yoldan gidiyorlar. Atıp tutmayacaksın proje üreteceksin.
Sosyal hizmet anlayışını üretmek başka bir şeydir. İyisini yapın alkışlayalım. Ama söyledikleriniz tutarlı olsun. Siz artık gelemezsiniz. Bu anlayışla gelinmez. Benim halkım artık sizi tanıyor. Hizmet üretenle çamur üreteni iyi biliyor.

HABER 7

Akl-ı Selim 01-27-2009 17:32

Benim başbakanım giydirmiş gene bitiyorum şu adama ya . gerçekten bir siyasi fason değil haa
İyi bir hatip amigo değil haaaaa

Beylerbeyi 01-27-2009 17:46

istanbul belediye başkanlığını almak gerçekten çok önemli. ülkemizin nüfusunun yaklaşık 5 te 1 i orda yaşıyor. 3 bakanlıktan daha önemli istanbul bş. belediyesi. kadir topbaş iyi çalıştı inşallah tekrar alacaktır.

NuR-eFSaN 01-29-2009 17:36

Başkanımız çok doğru söylemiştir bir kez daha hayran oldum kendisine :)


All times are GMT +3. The time now is 21:37.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023