![]() |
Tayyip Erdoğan'ı İlk Kez Bu kadar Sinirli Gördüm/Haklı Olarak
Başbakan'dan görevliye azar
http://w9.gazetevatan.com/newpics/ne...85762903_2.jpg DHA BaŞbakan Erdoğan, önceki gün Sinop Uğur Mumcu Meydanı’nda partililere hitap ettikten sonra geldiği Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tünelli Geçiş Yolu’nun hizmete açılması törenine katıldı. Konuşmasının sonunda yaptığı anonsun ardından bir görevli yanına yaklaştı ve bir uyarıda bulundu. Bu diyalog Başbakan’ı çileden çıkardı. http://foto.gazetevatan.com/newpics/...64358877_3.jpg İşte o diyalog: Erdoğan: Şimdi sizleri şuradaki megaboard’dan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz. Görevli: Bağlantı yok efendim. Erdoğan: Nasıl yok ya? Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim Erdoğan: Niye yok? Olur mu öyle şey ya? Şimdi kürfür ettireceksiniz bana... Ardından da açılışı gerçekleştirmek için bakanları ve milletvekillerini yanına davet etti. Tünelle video bağlantısı olmadığından sadece fotoğrafları gösterildi. |
|
ishak kardeşim buğün senin üzerinde bi yavaşlık var... :w: demin benim konuların aynını açtın ğinee... :hihi2: hızlı olmalısın... :hihi2:
|
Alıntı:
|
:) Milligörüşlü olduğum için her açtığım konu her yazdığım mesaj sizin gözünüzde art niyetli farkındayım ama bunda sizi suçlamıyorum milligörüşün adını kirleten bazı aşırıcı insanlar yüzünden bugün bu haldeyiz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah razı olsun mübarek abim.. geçenlerdede bu yorumlarıma benzer yorum baska bir konuda yapmıştım ordada bi yönetici kardeşimiz beni duygu sömürüsü yapmakla itham etmişti:)... |
yaff tayyip erdoğanın doğal halini çok seviyorum ne varsaa içinde söylüyo ;1katılıyorumm bende hak veriyorum:güzel::saygılar:
|
bu masum cıftcılerde azar atıo sorun deıl yaniiiii herzmnki haliiiii türk mılletı bişeyler ıstedgı zmn ananıda al gıt demesi normal gelıo onaa anlayan anladı ztn
|
All times are GMT +3. The time now is 20:35. |