![]() |
CİĞERİN YANSIN....
CİĞERİN YANSIN Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar Al götür vijdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hak ettin CİĞERİN YANSIN. Sineni kaplasın onulmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benim yüzümü kara Saçımı ak ettin CİĞERİN YANSIN! Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hain önünde Kapkara yas tuttum doğum günümde Neşemi yok ettin CİĞERİN YANSIN! Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lutfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm,sana eğildim Canıma tak ettin CİĞERİN YANSIN! Sen ince ağrımdın,veremdim sana Aleme haramdım,haremdim sana Aşkınla tutuşan Keremdim sana Aslıdan çok ettin CİĞERİN YANSIN! Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin CİĞERİN YANSIN!!! Seslendiren : BEDİRHAN GÖKÇE... Yazar :CEMAL SAFİ |
CİĞERİN YANSIN....
kiskanc kelebek ::) ::) ::)
guzel paylasim icin tesekkurler :) |
CİĞERİN YANSIN....
Alıntı:
|
CİĞERİN YANSIN....
bedirhan gökçe yi hiç dinlemedim ama bu güzelmiş...
|
CİĞERİN YANSIN....
Alıntı:
i dinle.Geceleri Best fm'de 23.01 arası programı var eğer vaktin olursa dinle muhteşem.. |
CİĞERİN YANSIN....
çok güzel bir paylaşım olmuş kelebek teşekkürler....
|
CİĞERİN YANSIN....
teşekkürler kelebek
|
CİĞERİN YANSIN....
Teşekkürler. :) :)
|
CİĞERİN YANSIN....
Bu şiirin son versiyonu olan Cengiz Kurtoğlu&Bedirhan Gökçe düetini son 1 haftadır 1500 kere dinlemişimdir. Bu şiiri dinlerken düşündüğüm kişinin ciğerini artık kimse söndüremez herhalde...
|
CİĞERİN YANSIN....
Doğuştan sevgiye aşka meyildim
Kimsenin lutfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm,sana eğildim Canıma tak ettin CİĞERİN YANSIN! bittigim yer burasidir. tşkler |
All times are GMT +3. The time now is 03:58. |