ceyhun13 |
04-09-2009 02:54 |
bu ülke için biz gençler neler yapabiliriz
selamun aleykum öncelikle bu sayfayı açmaktaki amacım fikirlerin ortaya konularak gerçek çözüme ulaşılmasıdır.herkesın bırseyler yapılması gerekıyor dedıgı ama aslında hıc bır sey yapmadıgı her seyın devletten beklenıldıgı her sucun devlette aranıldıgı bır ulkede belkı bız gencler bazı sorulara care bulabılırız dıye dusunuyorum. bende okudugum okulda sız arkadaslarımda gordugum ak partılı olan genclerın yasadıgı sorunları yasıyorum.ornegın hocalarımdan bırı su ankı yenı egıtım sıstemını elestırıyordu ama tuhaf olan bıze uygulamamız ıcın anlattıgı ve overek bahsettıgı sıstem aslında su an kullanılan sıstemdı.okulda derslere basladıgımda ıse gordugum aksaklıklar ogretmenlerden kaynaklanıyordu.bızım ogretmenlerımız eskı sıstemde yetıstıklerı ıcın yenı sıstemı kavrayamamıslar ve okullara gore ogrencıye gore egıtım verılmeye baslanmıs mesala varoslarda daha cok yuzeysel bılgı verılırken zengın muhıtlerde daha ayrıntılı bır egıtım verılıyor.ıste bu ve bunun gıbı yerlerde bız ak genclık olarak kendımıze dusen gorevlerı yerıne getırmelıyız.cunku ak partı demokrat partı gibi bizlerın gelırlerı dusuk kımselerın partısıdır bu konuda bence yonetımımıze yardım etmelıyız.ulkedekı azınlıgın havlamalarından korkmamalı gercegın ve mıllet ıradesının bız oldugumuzu asla unutmamalıyız.emınımkı sızlerınde bulundugunuz yerlerde sorunlarınız vardır belkı bunları duzeltme yollarını bız yenı nesıl bulabılırız.boylece ulkemız uzerınde oynanan oyunlara belkı bır boyutuyla merhem olabılırız.eger sızde bu ulke ıcın bır seyler yapmak ıstıyorsanız oncelıkle cevrenızle baslayın.cunku bu ulke bunu hak edıyor ulkemıze gereken degerı vermelıyız.selam ve dua ıle mesajlarınızı yorumlarınızı beklıyorum kardesınızı elestırmekten cekınmeyın cunku en buyuk dusman hatanızı sıze soylemeyıp o yolda devam etmenızı bekleyendır.
|