AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Başarı Merdiveni (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=230)
-   -   NEDEN BAZI İNSANLAR BAŞARISIZ? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=988)

DoLunAY.kadim 07-11-2007 17:03

NEDEN BAZI İNSANLAR BAŞARISIZ?

SİZLERİNİNDE YORUMUNU ALMAK İSTERİM....

Şevval 07-11-2007 18:27

Aslında ankette olan bütün şıklar Başarısızlığa götürmede etkili.. Hatta çoğu kez hepsinin birleşiminden oluşuyor Başarısızlık.. Ben ankette şık seçmeyip "Hepsi" diyorum..

anatolia 07-11-2007 18:29

bence temelden kaynaklanıyor temel iyi atılmıyor :-\

DoLunAY.kadim 07-11-2007 19:27

ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN DERİM :)

DoLunAY.kadim 07-11-2007 19:28

Alıntı:

SüKuT Nickli Üyeden Alıntı
Aslında ankette olan bütün şıklar Başarısızlığa götürmede etkili.. Hatta çoğu kez hepsinin birleşiminden oluşuyor Başarısızlık.. Ben ankette şık seçmeyip "Hepsi" diyorum..

EN ÖNEMLİSİ VE OLMAZSA OLMAZI SİZCE NEDİR???

Şevval 07-11-2007 21:14

Alıntı:

DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

EN ÖNEMLİSİ VE OLMAZSA OLMAZI SİZCE NEDİR???

En önemlisi olmassa olmaz diyebileceğim.. Eğitim evvela ailede başladığı için aile ve çevrenin olumsuz etkilerinden uzak olmalı ve hedef belirlenmiş olmalı ki buda yine ailenin küçük yaşlardaki yönlendirmeleriyle olur diye düşünüyorum...

DoLunAY.kadim 07-11-2007 22:31

peki köyde yetişen ve ailesi okumamış ve çevresinde okuyan birileri bulunmayanlar için ne diyeceksiniz? bunun bir çok örnekleri var. ve onlar hakikaten başarılıdır.

EnSaR 07-11-2007 22:37

Alıntı:

+1000

DoLunAY.kadim 07-11-2007 22:49

EN ETKİLİLERİ SİZCE HANGİSİDİR? YADA HANGİLERİDİR?
ÖYLE BİRŞEY OLSUN Kİ O YADA ONLAR OLMADAN BAŞARI SÖZ KONUSU OLMASIN ;)

DÜŞÜNEBİLİYORSANIZ O İŞ TAMAM

Şevval 07-12-2007 10:56

Alıntı:

DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı
peki köyde yetişen ve ailesi okumamış ve çevresinde okuyan birileri bulunmayanlar için ne diyeceksiniz? bunun bir çok örnekleri var. ve onlar hakikaten başarılıdır.

Evet bu konuda haklısınız. Çoğu aile çok ilgilidir çocukları başarısız ama aşırı ilgisiz bir aileden de çok başarılı çocuklar çıkabiliyor.. Bu yönden bakıldığında kişinin kendi azmi ve isteği olması ön plana çıkıyor ve İlk 3 şık en olması gerekenler oluyor.. Yinede ben bütün şıkların birleşiminin harika sonuçlar meydana getireceğine inanıyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 06:07.