![]() |
#1 |
![]() Oy verme işlemi sona erdi...Hayırlı olsun...
Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini de öngören Anayasa değişikliği paketinin halk oylamasında, oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. ANKARA - Referandumda oy verme işlemi Doğu’daki iller için saat 16.00’da sona ermişti. Oy verme işleminin bitmesiyle birlikte sandıklar açılmaya başlandı ve oyların tasnifine geçildi. Haberin devamı YSK’nın daha önceki kararı doğrultusunda dün saat 18.00’de başlayan her türlü yayın yasağı da saat 21.00’e kadar devam edecek. 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK’nın bildirileri yayınlanabilecek. Yayın yasağı, YSK’nın kararıyla daha erken bir saatte de kaldırılabilecek. AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() % 73 EVET
% 26 HAYIR |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yüksek Seçim Kurulu, halk oylamasına ilişkin yayın yasağını saat 19.00 itibariyle kaldırılmasına karar verdi.
SEÇİM HABERLERİ GELİYOR.. İLK SONUÇLAR: YÜZDE 73 - EVET YÜZDE 26 HAYIR 21.Ekim.2007 18:54:03 samanyoluhaber |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kesin sonuç mu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hayır kesin sonuç değil tabiki ama bundan da farklı olacağını sanmıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ya yarısı açılmış ve katılım %30 bile değil...referandumun meşruiyet tartışmalarına kurban gitmesini istemiyorum umarım %50yi geçer....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hayırlı olsun evet çıkcağı belliydi
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sonuç değişmez sanırım.. :-\ bilgilendirdiğin için saol...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Valla ben bugün çok sinirlendim arkadaşlarr benim bulunduğum okulda hayır lar fazla çıktı millet neye niçin oy verdiğini bilmiyor keşke daha çok bilinçlendirseydik halkımızı neysee hayırlı olur inş. sonuçlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|