AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 12-01-2007, 13:25   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Ricardinho kopuyor!..
Marsilya karşılaşmasında oyunan alınırken ıslıklanan ve üzerine çakmak atılan Ricardinho, valizini toplamaya başladı. Karşılaşma sonrasında içini vatandaşı Bobo’ya döken Ricardinho, “Futbol hayatım boyunca başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. İlk kez sahadan ıslıklanarak çıkıyorum. Taraftarın tepkisini de anlamış değilim. Ama beni en çok üzen çakmak atılıp, küfür edilirken kimsenin bana sahip çıkmaması oldu” diyerek kırgınlığını dile getirdi.

ENGİN’DEN PARALARINI İSTEDİLER

Bobo, Ricardinho’yu teselli etmeye çalışsa da Brezilyalı futbolcu, “Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım” diye konuştu. Bu arada Ricardinho ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beşiktaş Kulübü bu futbolcusunu teklif gelmesi haline satmayı planlıyor.

Brezilyalı futbolcudan zarar etmek istemeyen yönetim, Ricardinho’yu takasta kullanmayı planlıyor. Öte yandan Ricardinho, Bobo ve Nobre’nin paralarını alamadıkları için menajer Sinan Engin’in kapısını çaldıkları belirtildi. Bu üç futbolcunun Engin’e “Paraların ne zaman ödeneceğini bize tam olarak söylerseniz biz de kendimizi ona göre ayarlarız” diye konuştuğu öğrenildi

kaynak sporx

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-01-2007, 14:14   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
Brezilyalı futbolcu, “Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım” diye konuştu.
bizim içinde rico paşa bu lafından sonra bitmiştir...
takıma ne katkı yapıyorki taraftardan destek bekliyor..
iyi oynayan herkes bjk taraftarından alkışını tebriğini alır düşünsün geçen yılı
tribünler rico ricooooooo diye inliyordu ama neden şimdi böyle oldu
demekki dönüp bi kendine bakması gerekiyor..
neden bobo delgado değilde rico ıslıklanıyor bi düşünsün...
herşeyi taraftara yüklemesinler artık YETER!

Alıntı:
fatih_44 Nickli Üyeden Alıntı
Öte yandan Ricardinho, Bobo ve Nobre’nin paralarını alamadıkları için menajer Sinan Engin’in kapısını çaldıkları belirtildi. Bu üç futbolcunun Engin’e “Paraların ne zaman ödeneceğini bize tam olarak söylerseniz biz de kendimizi ona göre ayarlarız” diye konuştuğu öğrenildi
bobo yu tamam anladım da hatta o aldığı paranın çoK daha fazlasını hak ediyor bana göre ama
beşiktaşta hiçbir varlık göstermeyen özellikle nobre ve rico nun bu hareketi yüzsüzlükten başka birşey değil!
ama suç burda oyuncularda değil yine yönetimde.. >
en kolay maçlarda bile primler havada uçuşuyor 10 bn dolarlar maçı kzanınca primlere prim eklemeler!!
bunları yapacağınıza parayı doğru düzgün kullanıp adamlaraa parasını zamanında verin..
onların gol atmak maç kazanmaK zaten görevi neden birsürü masrafa giriyoruz maç kazanıyorlar die..
yılda milyon dolarlar alan bunlar değil mi..!
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 19:07   #3
Kullanıcı Adı
çilik
BEŞİKTAŞ HİÇBİR ZAMAN GİDENE DUR DEMEZ...hem gösterdği performansla zaten bizlere gitmek istediğini göstermiştir RİCARDİNHO..
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)