AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2013, 20:44   #1
Kullanıcı Adı
Ali Kutlusimci
Lightbulb S.a Tüm AK Partililere bir ricam var.Biraz ÇABA !!!
Türkiye'nin genç nüfusu fazla ve internet çok hızlı bir şekilde yayılıyor
her eve her cebe girdi.

Ak Parti Türkiye'nin 81 iline gitti.Ama bir yerde daha aktif olması gerekiyor. Sanal Alem.

Çeşitli Forumlarda
Twitterda
Facebookda

Buralarda AK Partinin icraatları yeteri kadar anlatılmıyor.
Kısa ve net görseller ile gençlere AK Parti'nin icraatları neymiş
Türkiye neymiş ne olmuş bunu anlatmak lazım.

Karşılaştırmalı olarak AKP öncesi ve AKP sonrası diyerekten kendisini izletttiren güzel tanıtım görselleri oluşturup bunlar yayılmalı.

Genç İnsanlar 90'ları bilmiyor.Çileleri bilmiyor.Öğretmek bizim görevimiz.Sanal alemde aktif olmak bizim görevimiz.

Yalancı gazetelerin yalanları yüzbinlerce gösterim alırken
Türkiye'ye yapılan iyilikler birkaçbin gösterim alıyor.

Çeşitli facebook sayfalarınız var.Oradaki görselleri müzik ile birleştirerek slayt şeklinde youtube'a koyabilirsiniz.

Yeni yeni rakamlar ile neymiş ne olmuş karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

En büyük sorunumuz icraatların sanal alemde reklamını yapamamak.
Face'de haberleri okuyup geçmeyin paylaşın.Yeni şeyler üretin.

Bu konuda özel bir sanal grup oluşturmak lazım.81 ilde varız ama sanal alemde o kadar etkili değiliz.

Gündemi takip ediyorum,güncel haberleri okuyorum . AKP lehine müthiş haberler oluyor,müthiş veriler geliyor.Ama bunları bizim facebook sayfalarımız bile paylaşmıyor.Gündemi takip ederek güzel haberleri paylaşın ve çoğaltın. Türkiye mahvoldu edebiyatına fırsat vermeyin.Herkes görsün güzellikleri.

Allah'a emanet olun.

Konu Ali Kutlusimci tarafından (07-21-2013 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir..
Ali Kutlusimci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2013, 22:27   #2
Kullanıcı Adı
herdil
Selamünaleyküm kardeşlerim.. Allahın selameti üzerinizde olsun
herdil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2013, 02:51   #3
Kullanıcı Adı
enes_b
as sanal bir grup oluşturulsa ve o ekip profesyonel olsa çok daha kaliteli olur
enes_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2013, 12:08   #4
Kullanıcı Adı
kacaksevgilim
a.s kardeşim twitter'da gayet iyi gidiyoruz @EKİP @AKGENÇLİK gibi platformlar daha öne çıkıyor.bence sorun parçalı olması bütünleştirici olmak safları sıklaştırmak gerekli
kacaksevgilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2014, 22:58   #5
Kullanıcı Adı
dogukankaya
Haklısın gerçekten bende bu çalışmaları hemen başlatıp linkleri atıyorum
dogukankaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2014, 02:07   #6
Kullanıcı Adı
EmreArdic
kardeşlerim ben gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi,dava için çaba göstermek istiyorum ama nereden bilgilendirme alıcam da irtibata geçip gençlik kollarında faaliyet göstericem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
EmreArdic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2014, 20:28   #7
Kullanıcı Adı
akfanatik
Haklısın AKPartiyi şu anki gruplar hiç iyi anlatamıyor... Düzgün yeni bir site kursalar daha iyi olacak ama forum değil tabiki..Hem akperililer ak forumda,twitterdeki akgeçlikte uğraştıkları kadar başka internet siteleri açmalılarki o zamn ak gençlik internet alemine örnek olsun
akfanatik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2014, 01:07   #8
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Menfaatler ön plana geldiğinde , öteki ihtiraslar havada kalır.Menfaatçı adamın dostluğu elde ettiği şeyin zamanına kadardır.Sonrası ise ihanettir.

İnsanları harekete geçirmek için iki manivela vardır. O da menfaat ve korkudur. İnsanların gerçek yüzleri, menfaatleri söz konusu olduğu zaman ortaya çıkar.Şu zamanda ne dost belli ne de düşman, herkes menfaatince insan olmuş.

Sevgide menfaat varsa asırlık çınar dar gelir, Sevgi yürekten ise bir dal bile 'kâfi gelir.Menfaat yolunda kurulan dostluklar, çile yokuşunda son bulurmuş! .

Ve nihayet:

Dünya menfaati bir leşe benzer.Ona talip olan, köpeklerle dalaşmaya hazır olmalıdır. (HZ.ALİ)
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2014, 01:26   #9
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2014, 09:49   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EmreArdic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşlerim ben gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi,dava için çaba göstermek istiyorum ama nereden bilgilendirme alıcam da irtibata geçip gençlik kollarında faaliyet göstericem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Üyeliğinizin durumunu öğrenmek için isterseniz üye olduğunuz ilçe binasına tekrar uğrayınız ya da telefon açınız.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)