![]() |
#1 |
![]() GELELİM SAÇLARI DEVE HÖRGÜCÜ GİBİ OLAN SÖZDE TESETTÜRLÜ KADIN VE KIZLARA ONLARI ÇOK YUMUŞAK ÇOK SAYGILI BİR ŞEKİLDE UYARMAK İSTİYORUM ÖNCE GEÇEN GÜN İSTANBULUN YARİHİ BİR SEMTİNDE GÖRDÜĞÜM GENÇ BİR TESETTÜRLÜ HANIMDAN BAHS EDEYİM BAŞINDA ÇOK CIRTLAK VE PARLAK RENKLİ YEMYEŞİL BİR EŞARP VARDI AYAKLARINDA DİZLERİNE KADAR UZANAN PÜSKÜLLÜ SİYAH RUGAN BİR ÇİZME DAR BİR KOT PANTOLON OMUZLARINDA ATKI GİBİ SİYAH KÜÇÜK BİR ÖRTÜ BAŞINI ÖRTTÜ DİYE BU HANIM KIZA TESETTÜRLÜMÜ DİYECEĞİZ EVET GİYİNMİŞ ÇIPLAK KADINLAR ATEŞ CEHENNEM EHLİHDEN İKİ SINIF İNSAN VARDIR HENÜZ ONLARI GÖRMEDİM BİRİNCİ SINIF
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Size şunu söylemek istiyorum. Burası dini bir site değil siyasi forum sitesi. Burası, Dünya üzerindeki her insani fikre kapılarını açabilecek siyasi bir forum sitesi. Neden ısrarla AK Partililerin dini hassasiyetlerini ölçmek için uğraşıyorsunuz. Dini mülahazaları bırakalım da daha alakadar yerlerde, konunun ehli kişiler yapsın.
Burası fetva verme veya vaazu nasihat yeri değil, zira partimizde ateist düşünceye kadar çok çeşitli halk kesimleri bulunmakta. Tipik Milli Görüşçü yapının anlayamadığı maalesef bu. Konu Üç mevsim tarafından (11-24-2008 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evet güzel bir konuya temas etmişsiniz. ben de arkadaşlarımı bu konuda çokça uyarmışımdır. tesettürü tam manasıyla hayatımıza tatbik edebilenlerden oluruz inşallah. paylaşım için teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
neden bu konudan rahatsız oldunuz anlayamadım. gayet yerinde bir uyarıydı bence Konu Üç mevsim tarafından (11-24-2008 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mesajım yanlış anlaşılmaya müsait galiba. Tamam -dine ısındırma- bölümünü çıkarıyorum. İnsanları dinimize ısındırmak için yer farketmez. Ama böylesine "yoruma dayalı" konularda böyle keskin konuşulması beni rahatsız ediyor. Arkadaşımızın bu tavrının oldukça itici olduğunu anlatmak istedim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() selamın aleyküm feride kardeş sana katılıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşların bazıları yazmışki burası dini bir site değil o zaman dinle alakalı olan bütün her şeyi siteden kaldırsınlar müslümanın her anında islam vardır olması lazım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |