AK Gençliğin Buluşma Noktası
İslam'da Kadın & Tesettür İslamda kadın,tesettür vb. ile ilgili konuları bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-24-2008, 19:00   #1
Kullanıcı Adı
remix20
Standart Saçları deve hörgücü yapmak
GELELİM SAÇLARI DEVE HÖRGÜCÜ GİBİ OLAN SÖZDE TESETTÜRLÜ KADIN VE KIZLARA ONLARI ÇOK YUMUŞAK ÇOK SAYGILI BİR ŞEKİLDE UYARMAK İSTİYORUM ÖNCE GEÇEN GÜN İSTANBULUN YARİHİ BİR SEMTİNDE GÖRDÜĞÜM GENÇ BİR TESETTÜRLÜ HANIMDAN BAHS EDEYİM BAŞINDA ÇOK CIRTLAK VE PARLAK RENKLİ YEMYEŞİL BİR EŞARP VARDI AYAKLARINDA DİZLERİNE KADAR UZANAN PÜSKÜLLÜ SİYAH RUGAN BİR ÇİZME DAR BİR KOT PANTOLON OMUZLARINDA ATKI GİBİ SİYAH KÜÇÜK BİR ÖRTÜ BAŞINI ÖRTTÜ DİYE BU HANIM KIZA TESETTÜRLÜMÜ DİYECEĞİZ EVET GİYİNMİŞ ÇIPLAK KADINLAR ATEŞ CEHENNEM EHLİHDEN İKİ SINIF İNSAN VARDIR HENÜZ ONLARI GÖRMEDİM BİRİNCİ SINIF YANLARINDA SIĞIR KUYRUĞU GİBİ BİR ŞEYLER TAŞIYIP ONLARLA İNSANLARA VURAN KİMSELER İKİNCİ SINIF GİYİNMİŞ ÇIPLAK KADINLARKİ BUNLAR ALLAH,A TAATTEN İTAATTEN DIŞARI ÇIKMIŞLARDIR BUNLAR HEM KENDİLERİ HEMDE BAŞKALARINI BAŞTAN ÇIKARTIRLAR BAŞLARI DEVE HÖRGÜCÜ GİBİDİR BU GİBİ KADINLAR CENNETE GİRMEK ŞÖYLE DURSUN ONUN KOKUSUNU DAHİ ALAMAZLAR..... İNTERNETTE BU KONU HAKKI9NDA YAZI MEVCUTTUR

remix20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-24-2008, 19:16   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Size şunu söylemek istiyorum. Burası dini bir site değil siyasi forum sitesi. Burası, Dünya üzerindeki her insani fikre kapılarını açabilecek siyasi bir forum sitesi. Neden ısrarla AK Partililerin dini hassasiyetlerini ölçmek için uğraşıyorsunuz. Dini mülahazaları bırakalım da daha alakadar yerlerde, konunun ehli kişiler yapsın.

Burası fetva verme veya vaazu nasihat yeri değil, zira partimizde ateist düşünceye kadar çok çeşitli halk kesimleri bulunmakta. Tipik Milli Görüşçü yapının anlayamadığı maalesef bu.

Konu Üç mevsim tarafından (11-24-2008 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 19:17   #3
Kullanıcı Adı
Feride
evet güzel bir konuya temas etmişsiniz. ben de arkadaşlarımı bu konuda çokça uyarmışımdır. tesettürü tam manasıyla hayatımıza tatbik edebilenlerden oluruz inşallah. paylaşım için teşekkürler..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 19:18   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size şunu söylemek istiyorum. Burası dini bir site değil siyasi forum sitesi. Burası, Dünya üzerindeki her insani fikre kapılarını açabilecek siyasi bir forum sitesi. Neden ısrarla AK Partililerin dini hassasiyetlerini ölçmek için uğraşıyorsunuz. Dini mülahazaları bırakalım da daha alakadar yerlerde, konunun ehli kişiler yapsın.

Burası insanları dinimize ısındırma ya da vaazu nasihat yeri değil, zira partimizde ateist düşünceye kadar çok çeşitli halk kesimleri bulunmakta. Tipik Milli Görüşçü yapının anlayamadığı maalesef bu.

neden bu konudan rahatsız oldunuz anlayamadım. gayet yerinde bir uyarıydı bence

Konu Üç mevsim tarafından (11-24-2008 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 19:31   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden bu konudan rahatsız oldunuz anlayamadım. gayet yerinde bir uyarıydı bence
Mesajım yanlış anlaşılmaya müsait galiba. Tamam -dine ısındırma- bölümünü çıkarıyorum. İnsanları dinimize ısındırmak için yer farketmez. Ama böylesine "yoruma dayalı" konularda böyle keskin konuşulması beni rahatsız ediyor. Arkadaşımızın bu tavrının oldukça itici olduğunu anlatmak istedim.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 20:43   #6
Kullanıcı Adı
menzilli_35
selamın aleyküm feride kardeş sana katılıyorum
menzilli_35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 21:23   #7
Kullanıcı Adı
menzilli_35
arkadaşların bazıları yazmışki burası dini bir site değil o zaman dinle alakalı olan bütün her şeyi siteden kaldırsınlar müslümanın her anında islam vardır olması lazım...
Alt 11-24-2008, 21:27   #8
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşların bazıları yazmışki burası dini bir site değil o zaman dinle alakalı olan bütün her şeyi siteden kaldırsınlar müslümanın her anında islam vardır olması lazım...
yaaa lafı çarpıtma remixx
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-24-2008, 21:31   #9
Kullanıcı Adı
menzilli_35
[ı]kardeş remix de kim karıştırdın galiba hadi hayırlısı[/ı]
Alt 11-24-2008, 21:32   #10
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[ı]kardeş remix de kim karıştırdın galiba hadi hayırlısı[/ı]
yeme beni
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)