AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-23-2010, 15:27   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Şahinde Sonra Gülde Değişsin Dedi...

Gül'den 35. madde açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 35. madde teklifine bir destek daha...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesi yönündeki teklifine olumlu cevap geldi. Gül, 35. maddenin bugüne kadar istismar edildiğini belirterek, "İktidar ve muhalefetin istismara fırsat vermemek için bu maddeyi yeniden düzenlemesinin doğru olacağı kanaatindeyim." dedi.

Cuma namazı sonrası Tarabya Meydanı'ndaki esnafları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, basın mensuplarının sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesi yönündeki teklifine olumlu cevap veren Gül, 35. maddenin bugüne kadar istismar edildiğini belirtti.

Gül, "Aslında 35. maddeyi okursanız içerisinde böyle herhangi bir şekilde Meclis dışı kimseyi bir görev verme söz konusu değildir. Ancak bu madde istismar edildi. Bazen bilerek, bazen de bilmeyerek istismar edildi. Tüm Meclis'in el birliği içinde yanlış anlamaları düzeltmek için maddenin yeniden yazılması ve düzenlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyim. Meclis açılınca bunu hep birlikte ele alabilir." diye konuştu.



CİHAN

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım