AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-04-2014, 22:54   #1
Kullanıcı Adı
Can Mutlu
Standart Şampiyon belli ikinci kim olucak ??
Allahın izniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekmelettin İhsanoğluyla selahattin demirtaş ancak ikincilik için yarışırlar bu saatten sonra



Doğru bilen anketçi: Seçim bitti


Anket sonuçlarını değerlendiren ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, 'Bütün araştırmalarda Başbakan'ın oyu yüzde 55-56 bandında.' dedi. Muhalefetin 2015 planına değindi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. İlk oylar bugün gümrük kapılarında kullanılmaya başlanırken ANAR Genel Müdürü Dr. İbrahim Uslu'dan çarpıcı analizler geldi. İşte Uslu'nun Akşam gazetesine yaptığı o açıklama:

İnsanların kafasında seçim bitmiş görünüyor. Bizimki de dahil neredeyse bütün araştırmalara göre, Başbakan'ın oyu yüzde 54-56 aralığında. İlk turda seçimi kazanacak. Ekmeleddin İhsanoğlu'na 37-38 civarında, Selahattin Demirtaş'a ise yüzde 7-8 oy çıkıyor. Kalan kısa sürede bu makasın kapanması söz konusu değil.

KARARSIZLARIN ORANI DÜŞTÜ


Kararsız seçmenin oranı yüzde 10'lara kadar düştü. Başbakan, "Seçilmiş cumhurbaşkanıyla sinerji yaratacağız" diyor. Bu durumda genel seçimde AK Parti'ye destek artabilir.

MUHALEFETİN TÜM HESABI 2015 İÇİN


Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Erdoğan kazansa da, muhalefette herhangi bir problem yaşanmayacak. Çünkü muhalefet partileri kendi içlerindeki muhalefeti ikna etti. CHP ve MHP bunu da kendi tabanına şu mesajı vererek çözmüş olabilir: Zaten kazanamayacaktık ama biz bu koalisyonu 2015'teki genel seçimler için kuruyoruz. Önemli olan 'koalisyon provası' yapmak.

GURBETTE BAŞBAKAN AVANTAJLI


Yurt dışındaki vatandaşlarımızın sandığa gitme oranları bugüne kadar hep düşük oldu. Oysa 3 milyona yakın seçmen var. Bu kez ilk defa bulundukları ülkelerde de oy kullanabilecekler. 3 milyonluk seçmen kitlesi, yüzde 2-3 oranında bir etkiye sahip. n İlk bakışta, yurt dışı oylar açısından Erdoğan avantajlı görünüyor. Çünkü genel seçimde AK Parti'nin yurt içindeki oy oranı yüzde 50 iken, yurt dışından gelen vatandaşların kullandıkları oylarda oran yüzde 60'ı buldu.

 

Can Mutlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım