AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-10-2010, 02:37   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Post Seçmen listesinde isim kontrolü
Seçmen listesinde isim kontrolü

Anayasa değişikliği paketi ile ilgili 12 Eylül'de yapılacak halkoylaması için listeler, bugün muhtarlıklarda askıya çıkartıldı. Yüksekseçim Kurulu listede adı çıkmayanların izleyecekleri yolu açıkladı..

Listeler 22 Haziran tarihinde seçim kuruluna teslim edilecek.

12 Eylül'de yapılacak halkoylaması için sandık seçmen listeleri, Maltepe'deki muhtarlıklarda askıya çıkartıldı. Yetkililer, oy kullanacak olanların yer aldığı listede kimlik bilgilerinde değişiklik olanların, adres bilgileri yanlış olanların veya listede yer almayanların Nüfus Müdürlüğü'ne giderek gerekli düzeltmeyi yapmalarını istedi.

28 Haziran, muhtarlık bölgesi askı listelerine ve yurtdışı seçmen kütüğüne yapılacak itirazların karara bağlanmasının son günü. 3 Temmuz'da muhtarlık bölgesi askı listelerindeki ve yurtdışı seçmen kütüğündeki değişiklikler işlenerek, seçmen kütükleri kesinleşecek. 11 Ağustos'ta ülke genelinde sandık kurullarının oluşum işlemleri tamamlanacak. 5 Eylül'de de referandum için propaganda ve yasaklar başlayacak. Yasaklar saat 24.00 itibariyle sona erecek.

SEÇMEN LİSTELERİ AŞAĞIDAKİ İNTERNET ADRESİNDEN DE KONTROL EDİLEBİLECEK

http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-10-2010, 06:09   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Oy vereceğiniz yer ve sandık numarası henüz belirlenmediği için görüntülenmemektedir.

DİYE BİR YAZI ÇIKTI.

Askere gitmeden önce adım MEHMET'İ,silüsü alacağım zaman komutan ''ADIM MEHMET DEĞİL MEMET,NUFUS MÜDÜRLÜĞÜNE GİT KİMLİĞİNİ DEĞİŞTİR'' dedi gittim bende değiştirdim mecburen kimliği,21 yıllık adım oldu MEMET. O kadar sinirli ve öfkeliyim ki.

Gitsem acaba tektardan MEHMET yaparlar mı ?
Ehliyetim de hala MEHMET yazıyor,kimliğimde MEMET.
Şimdiye kadar hep MEHMET diye kayıt olmuştum okula vs..
Bir harf neler yapıyor
Dellendim gece gece.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)