AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2010, 09:41   #1
Kullanıcı Adı
Feride
Standart Şehit oğlunu ziyaret edemeyen felçli baba için yol yapıldı
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde, şehit oğlunun mezarını, yolu kötü olduğu için ziyaret edemeyen felçli baba için kaymakamlık, yolu parke taşlarıyla döşedi.

12 yıl önce Van'ın Çatak ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu 21 yaşında şehit düşen Çemrek ailesinin altıncı çocukları Piyade Komando Astsubay Çavuş Barış Çemrek, Korkut köyündeki kabristana defnedildi. Sürekli oğlunun mezarını ziyaret eden ve şehit oğlunun kabri başında uzun saatler geçiren baba Aşur Çemrek (77), üç yıl önce geçirdiği felç sonucu oğlunun mezarını 300 metrelik bozuk yol nedeniyle ziyaret edemez oldu.

Anne Hanım Çemrek'in, durumu Kaymakam Serdar Kartal'a bildirmesi ve yardım istemesi üzerine, kaymakam'ın talimatıyla bozuk olan yolun parke döşenmesi için çalışma başlatıldı. Oğlunun mezarını ziyaret eden ve çalışmaları eşi ve oğluyla takip eden anne Hanım Çemrek, "Sayın Kaymakam'ımızdan yardım istedim. Sağ olsun kendisi bize söz verdi. Bugün bu sözün yerine getirilmesinden dolayı son derece mutluyuz.'' diye konuştu.

aa

Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2010, 10:18   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bu köye gitmiştim. Bir adım ötesinde Suluova ilçesi vardır bir dönemler alevi sunni çatışmaların zirve olduğu yerlerdi hala o günlerden kalma hasarlı evler bile var. O dehşeti yansıtan mekanlardan bugün böyle güzel haberlerin gelmesi ülkenin üzerinde oyun oynamak isteyen zihniyetin tükendiği manası cıkabilir. Tefekkür ettim bir an. Teşekkürler .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 10:49   #3
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu köye gitmiştim. Bir adım ötesinde Suluova ilçesi vardır bir dönemler alevi sunni çatışmaların zirve olduğu yerlerdi hala o günlerden kalma hasarlı evler bile var. O dehşeti yansıtan mekanlardan bugün böyle güzel haberlerin gelmesi ülkenin üzerinde oyun oynamak isteyen zihniyetin tükendiği manası cıkabilir. Tefekkür ettim bir an. Teşekkürler .
İnşaAllah..
Bizler de öyle olmasını ümit ediyoruz..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 10:59   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Birisi Amasyamı dedi ?
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 11:05   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Evet Abi .

İki senede bir gelirim Amasya'ya hem o güzel kaleye çıkmayı hemde ilcesi olan suluovada soluklanmayı hemde havza da bulunan hamamları ziyaret etmeyi çok severim gerçi havza samsuna bağlı ama suluovaya yakın olması hasebi ile ben her zaman orayı Amasyadan bilirim.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)