AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-13-2009, 10:30   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart Servet: Riske girer oynarım
Omuzundaki bağlar kopan ve doktorların "Bir ay oynamaz" dediği Servet Çetin, 24 Ocak'taki Sivas deplasmanı için "Bir ihtimal olursa seve seve riske edip forma giyerim" açıklamasını yaptı..
Altay maçında omuzundan sakatlanan ve bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Servet, ikinci yarının ilk maçı olan G.Saray'ın Sivas deplasmanında forma giymek için riske gireceğini ifade etti. Servet, o pozisyonda rakibin bir müdahelesi olmadan düştüğünü ve o anda omuzunun kırılmış olabileceğini hissettiğini belirtti. Sezon başı ve devre arası kamplarının kendisi için çok önemli olduğunu belirten milli oyuncu, "Ben fiziğimle rakibime üstünlük kuran bir oyun karakterine sahibim. Kamplarda güç toplayıp kendimi uzun lig maratonuna hazırlıyorum. Bu dönemde sakatlanmak benim için talihsizlik ancak kısa zamanda toparlayacağıma inanıyorum" diye konuştu.
FEDAKARLIK KARAKTERİMDE VAR
G.Saray'ın Sivasspor deplasmanıyla birlikte zorlu bir maç trafiğine gireceğini belirten Servet Çetin, "Doktorlar omuzumdaki bağlarda kopma olduğunu söyledi. Bu sakatlıkta 10 gün hiç antrenman yapmamak gerekiyor ancak ben Sivasspor maçı öncesi kendimi deneyeceğim. Oynamam mümkün olursa seve seve riske eder ve formamı giyerim. Bunu herkes biliyor. Bu fedakarlıkları her zaman yaptım, yine yaparım" dedi.

(Sabah)

ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-13-2009, 11:37   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
İşte yine Servet farkı..! Ne olursa olsun futbolcumuz kendi sağlığından ödün verip takımın kazanması için elinden geleni yapıyor.Helal olsun işte futbolcu,işte takım ruhu..!Allah şifa versin servet
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)