![]() |
#1 | |||
![]() İsteyen arkadaşlarımız
en sevdiği şarkıları bu başlık altında bizimle paylaşabilir... *** Ahmet Kaya... Arka Mahalle...
http://www.youtube.com/watch?v=l2oyatYiehY ARKA MAHALLE Ağladım göz yaşlarım döndü denize Ben derdimi kimseye söyleyemedim Kurşunlara gelirken arka mahlede Düştüm de yerlere bir of demedim Başıma neler geldi sana diyemedim Beni kaçkere dövdüler Adını söylemedim of of of of Yıkılsın evin Ağladım gözyaşlarım düştü ateşe Yine de bu yangını söndüremedim Bağıra bağıra yazdım seni içime Bir kez olsun yüzünü güldüremedim. Söz: Ahmet Kaya Müzik: Ahmet Kaya
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |||
![]() İbrahim Sadri...
Adın Batsın...
ADIN BATSIN Yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın zaman ola devran döne sen de çekesin yitiresin umudunu heder olasın aşka düşe kahrolasın candan bıkasın ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin sen ki beni rezil ettin yedi cihanda yalan oldum talan oldum senin sayende sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın beni özleyince bir nehir yatağını bulsun kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin sesime bakıpta ağlıyorum sanma seni özleyince böyle olsun birazda ayrılıversin yaprak dalından insan sevdiğinden ayrılıversin kan damarımdan can pazarından adam baharından ayrılıversin dağda dört mevsim erimeyen kar varya yokluğum öyle erimesin sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın İBRAHİM SADRİ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() dağda dört mevsim erimeyen kar varya
yokluğum öyle erimesin sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın Eyvallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yavuz Bingöl
Turnalara Tutun Da Gel Uçup gittin buralardan Canımın canı nerdesin Uçup gittin buralardan Gözümün nuru nerdesin Gittiğin yol çok mu uzak Dönülmeyen yerde misin Gittiğin yol çok mu uzak Dönülmeyen yerde misin Gel yağmur gel gel rüzgar ol gel Bulutlar yoldaşın olsun Allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun Turnalara tutun da gel Şimdi hangi yaban elde Belki dağda esen yelde Şimdi hangi yaban elde Belki dağda esen yelde Allah aşkına dön gelde Şu gönlüme bayram olsun Allah aşkına dön gelde Şu gönlüme bayram olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ZARA EKREM DÜZGÜNOĞLU........OLMUYOR Sen Aşık Ben Sana Aşık Oturup Bir Kenara Sevsem Olmuyor Gidecek Bir Yer Var Gitmesem Olmuyor Gidip de Geriye Dönesim Gelmiyor Herşey Bomboş Gerçek Olan Sensin Seni Gönlümde Sevesim Geliyor İçimde Soluyorsun Gözyaşlarım Yetmiyor Yetmiyor Haykırışlar Bu Can Sana Yetmiyor Bilirim Her Acı Zamansız Gelir Gelir de İçimi Benden Alası Gelir Sevmekle Yetinmek İnan ki Zor Gelir Korkarım Söylemeye İçimden Yas Gelir Sen Aşık Ben Sana Aşık Oturup Bir Kenara Sevsem Olmuyor Gidecek Bir Yer Var Gitmesem Olmuyor Gidip de Geriye Dönesim Gelmiyor Herşey Bomboş Gerçek Olan Sensin Seni Gönlümde Sevesim Geliyor İçimde Soluyorsun Gözyaşlarım Yetmiyor Yetmiyor Haykırışlar Bu Can Sana Yetmiyor Bilirim Her Acı Zamansız Gelir Gelir de İçimi Benden Alası Gelir Sevmekle Yetinmek İnan ki Zor Gelir Korkarım Söylemeye İçimden Yas Gelir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Ahmet KAYA...
Gayri Gider Oldum Gardaşlar...
Gayri haram bu can bana Bu insanlar Bu yollar Bu sokaklar Bu parisler Bu topraklar Bu Avrupa haram bana. Ulan gardaş bu nasıl yara, lan gardaş bu nasıl yara. Kanar her yerimden.! Dövülmüşüm, sövülmüşüm, kovulmuşum ben.! S.ktir çekilmişim yani, kendi öz yurdumdan çeker giderim.!! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() http://www.dailymotion.com/video/x5r...ceksiniz_music Ahmet Kaya - Nerden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nerden bileceksiniz Bir fidandım devrildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok yoruldum Siz benim neler çektiğimi Nerden bileceksiniz Taş duvarlar yıkıp geldim Demirleri söküp geldim Hayatımı yıkıp geldim Siz benim neden kaçtığımı Nerden bileceksiniz Gökte yıldız söner şimdi Annem beni arar şimdi Sevdiğim var kanar şimdi Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz Bir pınardım kan oldum Yol kenarı han oldum Yanıldım ah ziyan oldum Siz benim neden sustuğumu Nerden bileceksiniz Ben ardımda yaş bıraktım Ağlayan bir eş bıraktım Sol yanımı boş bıraktım hey Siz benim kime küstüğümü Nerden bileceksiniz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|