yahu bırakın cübbeli ahmet hoca ile bu kadar uğraşmayı utanmasanız yakında dinsiz yapacaksınız adamı ! bu kadar eleştiren kişilerin dini bilgisi en azından o adam kadar mı ? soruyorum ? bir kişiyi eleştirebilmeniz için en azından onun kadar o konu hakkında bilgiye sahip olmanız gerekir. eğer ehil değilseniz boşuna ahkam kesmenin manası yok. dinimiz de bunu emreder iş ehil olana verilir. ha cübbeli ahmet hocaefendi ne kadar ehildir tartışılabilir. ama şu kesindir ki en azından türkiyede bu kadar çok sevilen sayılan ve saygı duyulan bir kişidir. ben birçok kez sohbetlerinden çok ilimler öğrendim ve kendisinden Allah razı olsun. hatalı olabilir yanlış konuşabilir günah işleyebilir haşa sonuçta peygamber değil bu adam.
dinimiz düşmanlığı ve kötü sözü emretmez. müslüman kin beslemez benhur arkadaş alınma gücenme ama bu konuda sana katılmıyorum. biraz daha şeffaf olabilirsin. sohbetlerini araştırırken bile nerede bir açık vermiş nerede kötü bişey demiş bulayım teşhir edeyim çabasındasın bu da sana yakışan bir davranış değil..
|